Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Θα κάνουμε τα πάντα για να προχωρήσει η ομάδα στην Ευρώπη»

«Θα κάνουμε τα πάντα για να προχωρήσει η ομάδα στην Ευρώπη»
Πέμπτη, 23 Αυγούστου 2018 - 20:49

Ο Αχμέντ Χασάν δεν βρίσκεται τελικά στους 18 παίκτες που επέλεξε ο Πέδρο Μαρτίνς να έχει στη διάθεσή του στην αναμέτρηση με την Μπέρνλι για τα πλέι οφ του Europa League.

Ο Αιγύπτιος φορ, ωστόσο, μίλησε στην κάμερα της nova πριν από την έναρξη του αποψινού ματς στο Ναό και έδωσε το σύνθημα για νίκη και στη συνέχεια πρόκριση στους ομίλους του Europa League.

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε εκείνος και οι συμπαίκτες του θα κάνουν τα πάντα, ώστε να συνεχίσει ο Θρύλος στην Ευρώπη, ενώ υποστήριξε ότι έμεινε τελικά εκτός αποστολής καθώς είναι μόλις λίγες ημέρες στην ομάδα, κάτι το οποίο του τόνισε ο Πέδρο Μαρτίνς.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το τι τους είπε ο Πέδρο Μαρτίνς στα αποδυτήρια:

«Μας εξήγησε πόσο σημαντική είναι η νίκη στο αποψινό παιχνίδι. Είναι μια πολύ σημαντική αναμέτρηση για εμάς. Μας είπε ότι πρέπει να είμαστε επιθετικοί και έξυπνοι, καθώς δεν πρόκειται για ένα παιχνίδι 90 λεπτών, αλλά για μια μάχη 180 λεπτών. Πρέπει να φερθούμε έξυπνα και στα δύο παιχνίδια».

Για το γεγονός ότι έμεινε εκτός αποστολής αλλά και τις μέχρι τώρα εντυπώσεις του:

«Μίλησα με τον προπονητή μου και μου είπε ότι θα είμαι εκτός αποστολής, καθώς είμαι νέος στην ομάδα και χρειάζεται χρόνος για να προσαρμοστώ. Είμαι πολύ ικανοποιημένος από τα όσα έχω δει μέχρι στιγμής. Οι φίλαθλοί μας έχουν δημιουργήσει φανταστική ατμόσφαιρα και δείχνουν πόσο πολύ αγαπούν την ομάδα. Εμείς από την πλευρά μας θα κάνουμε τα πάντα για να πάρει η ομάδα μεγάλες νίκες και να προχωρήσει στην Ευρώπη».

Διαβάστε επίσης

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - Μπέρνλι 3-1 (Τελικό)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - Μπέρνλι 3-1 (Τελικό)

Ο Ολυμπιακός θέλει να εκμεταλλευτεί τη δυναμική του «Γ. Καραϊσκάκης» και να κάνει το πρώτο βήμα κόντρα στους Άγγλους (21:00, live στο gavros.gr/NS2).