Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πρώτο θέμα ο Ολυμπιακός!

Πρώτο θέμα ο Ολυμπιακός!
Παρασκευή, 24 Αυγούστου 2018 - 02:24

Η νίκη του Ολυμπιακού στο πρώτο ματς των πλέι οφ με την Μπέρνλι ήταν σημαντικό αποτέλεσμα. Όχι μόνο για τον κόσμο του Θρύλου και την Ελλάδα, αλλά γενικότερα για την Ευρώπη. Καλώς ή καλώς δεν είναι δα και μικρή υπόθεση να επικρατούν οι «ερυθρόλευκοι» απέναντι σε μια ομάδα της Premier League με σκορ 3-1.

Δεν είναι, λοιπόν, τυχαίο πώς στο site της ευρωπαϊκής, ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας (uefa.com) και πιο συγκεκριμένα στη σελίδα για το Europa League, η βασική φωτογραφία είναι από το ματς στο γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης» με τον μεγάλο πρωταγωνιστή της νίκης του Ολυμπιακού, τον Κώστα Φορτούνη, που έκανε πολύ μεγάλο ματς!

Σημαντικό κι αυτό σε μια βραδιά που στα πλέι οφ αγωνίζονταν ομάδες όπως η Σεβίλλη, η Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης, η Αταλάντα, η Μπορντό, η Μπεσίκτας να έχει επιλέξει η ευρωπαϊκή ομοσπονδία φωτογραφία από το ματς των «ερυθρολεύκων».

Ο Ολυμπιακός τα τελευταία χρόνια, με τον Βαγγέλη Μαρινάκη στο τιμόνι του, έχει κάνει πολλά βήματα και έχει καταξιωθεί στην ελίτ του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου. Έφτασε στην κορυφαία -και υψηλότερη που κατείχε ποτέ- θέση στην κατάταξη της UEFA.

Με τους Ευρωπαίους να αναγνωρίζουν την ανοδική πορεία του Θρύλου. Κι αυτό φαίνεται από απλά, μικρά πράγματα σε ό,τι αφορά τα κύπελλα Ευρώπης, όπως αυτό που περιγράφουμε παραπάνω.

Διαβάστε επίσης