Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ρε μπας και είναι της... εξυγίανσης αυτός ο Βίντιτς;

Ρε μπας και είναι της... εξυγίανσης αυτός ο Βίντιτς;
Πέμπτη, 23 Αυγούστου 2018 - 22:02

Μέσα σε ένα τέταρτο ο ρέφερι του ματς του Ολυμπιακού με την Μπέρνλι πήγε να… τινάξει το ματς στον αέρα! Ο Σλοβένος Βίντιτς πρέπει, μόλις γυρίσει στην πατρίδα του, να επισκεφτεί άμεσα οφθαλμίατρο. Γιατί έχει πολύ σοβαρό θέμα με την όρασή του. Δύο πέναλτι δεν έδωσε στον Ολυμπιακό στο πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης με την αγγλική ομάδα. Και να πει κανείς πώς ήταν δύσκολες φάσεις; Δεν ήταν…

Δεν γίνεται να μην βλέπει φάσεις όπως αυτή του 29' που ο Λονγκ τραβάει παρατεταμένα τον Ποντένσε μέσα στην περιοχή της Μπέρνλι. Δεν ήταν στιγμιαίο το κράτημα να πει κανείς πώς θα μπορούσε να μην το δει, κράτησε για τουλάχιστον δύο-τρία δευτερόλεπτα! Αλλά, ενώ είχε ορατότητα στη φάση, δεν το υπέδειξε.

Το ίδιο έκανε και στη φάση του 44ου λεπτού. Ο Φορτούνης κινήθηκε από τα δεξιά, έκανε τη σέντρα με τον Τέιλορ να σταματά την μπάλα με το χέρι του που ήταν πίσω από το σώμα και εξείχε. Σε μη φυσική θέση. Ορισμός της παράβασης, αλλά ο Σλοβένος αρνήθηκε ένα ακόμα πέναλτι στους «ερυθρόλευκους».

Σε ό,τι αφορά αυτό που καταλόγισε εις βάρος του. Το έδωσε τόσο εύκολα, χωρίς να έχει τον παραμικρό δισταγμό. Εκεί την είδε τόσο καλά τη φάση, ενώ στις άλλες δύο περιπτώσεις δεν είδε; Σε ένα ματς που παίζονται τόσα πολλά, δεν επιτρέπεται να υπάρχουν «τυφλοί» ρέφερι που δεν βλέπουν τίποτα απολύτως.

Διαβάστε επίσης