Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Εμμονή Βασιλειάδη και κυβέρνησης να εμπλακούν στο ποδόσφαιρο με σκοπό την μικροπολιτική»

«Εμμονή Βασιλειάδη και κυβέρνησης να εμπλακούν στο ποδόσφαιρο με σκοπό την μικροπολιτική»
Παρασκευή, 24 Αυγούστου 2018 - 20:49

Τελικά το πρωτάθλημα ξεκινά, αλλά για να φτάσουμε σε αυτό το σημείο έγιναν πολλά και διάφορα το μεσημέρι της Παρασκευής. Με την Κυβέρνηση και τον Γ.Βασιλειάδη για μια ακόμα φορά να επιδιώξουν να εμπλακούν στο ελληνικό ποδόσφαιρο για τους δικούς τους λόγους. Βασικά για έναν: για να κάνουν μικροπολιτική!.

Οι άνθρωποι του ποδοσφαίρου, όμως, κατάλαβαν τι γίνεται και αντιστάθηκαν. Έκαναν αυτό που έπρεπε. Δεν ασχολήθηκαν με τον υφυπουργό. Δεν του έδωσαν σημασία! Αποφάσισαν να ξεκινήσει κανονικά το πρωτάθλημα. Δείχνοντας πώς ενδιαφέρονται για το καλό του αθλήματος σε αντίθεση με τον Βασιλειάδη που διαρκώς προσπαθεί να παρέμβει για να δείξει πώς κάτι κάνει.

Ο Ολυμπιακός από νωρίς είχε εκφράσει την αντίθεσή του για το ενδεχόμενο να αναβληθεί το πρωτάθλημα. Και το απόγευμα της Παρασκευής ο Τάκης Αγραφιώτης, με δήλωσή του, αναφέρθηκε στη στάση του υφυπουργού και της Κυβέρνησης που δεν δείχνουν να ενδιαφέρονται για το καλό του αθλήματος, αλλά μόνο για την προβολή τους.

Η δήλωση του Δ’ Αντιπροέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός, ήταν η ακόλουθη: «Όλη αυτή η αναταραχή οφείλεται στην εμμονή Βασιλειάδη και κυβέρνησης να εμπλακούν στο ποδόσφαιρο και με σκοπό την μικροπολιτική. Ευτυχώς το επαγγελματικό ποδόσφαιρο αντιστάθηκε».

Διαβάστε επίσης

Το ίδιο πλάνο...

Το ίδιο πλάνο...

Την Τρίτη το απόγευμα θα αναχωρήσει η αποστολή του Ολυμπιακού για την Αγγλία.