Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Γνωρίζαμε την εμπειρία του Ολυμπιακού»

«Γνωρίζαμε την εμπειρία του Ολυμπιακού»
Σάββατο, 25 Αυγούστου 2018 - 01:24

Στην ευρωπαϊκή εμπειρία του Ολυμπιακού, καθώς και στον κόσμο του, στάθηκε ο Τομ Χίτον σε δηλώσεις του, μετά την ήττα (3-1) της Μπέρνλι στο «Γ. Καραϊσκάκης» στην πρώτη «μάχη» για τα πλέι οφ του Europa League.

Ο τερματοφύλακας της αγγλικής ομάδας δήλωσε αρχικά: «Τα πράγματα δυσκόλεψαν στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά είμαστε ακόμα εδώ και θα τους έχουμε στο «Τερφ Μουρ» την επόμενη εβδομάδα. Πιστεύουμε ακόμα ότι έχουμε πιθανότητες για πρόκριση».

Στη συνέχεια, τόνισε: «Το να παίζεις με τον Ολυμπιακό εκτός έδρας σε μία εχθρική ατμόσφαιρα, δεν επρόκειτο ποτέ να είναι εύκολο. Γνωρίζουμε όλοι την εμπειρία τους στην Ευρώπη, αλλά θέλαμε να έρθουμε στην Αθήνα και να τους κοντράρουμε και πιστεύω, ότι το κάναμε. Θέλαμε να μείνουμε μέσα στην πρόκριση. Ειδικά στα τελευταία 25 λεπτά, το καταφέραμε. Τώρα πάμε στο «Τερφ Μουρ» έτοιμοι να τους ορμήσουμε».

Έπειτα, υπογράμμισε: «Προσπαθήσαμε μετά την αποβολή του Γκίμπο και έπρεπε να μείνουμε στο παιχνίδι μετά από αυτό. Κάτι που κάναμε. Συνεχίσαμε να δουλεύουμε και την επόμενη εβδομάδα στην έδρα μας θα κοιτάξουμε να βάλουμε το πόδι στο γκάζι».

Τέλος, ανέφερε: «Το να είσαι πίσω 3-1 εκτός έδρας 25 λεπτά πριν το φινάλε, είναι δύσκολο. Όμως, επιμείναμε στην δουλειά μας και τα πήγαμε καλά. Νομίζω, ότι πολλοί παίκτες στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων».

Διαβάστε επίσης

«Ξεχάστε τα όλα, νίκη την Κυριακή»

«Ξεχάστε τα όλα, νίκη την Κυριακή»

Ο Πέδρο Μαρτίνς εξήγησε στους παίκτες του πώς δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα στο ματς με τον Λεβαδειακό εκτός από την κατάκτησης των τριών βαθμών.