Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Ξεχάστε τα όλα, νίκη την Κυριακή»

«Ξεχάστε τα όλα, νίκη την Κυριακή»
Σάββατο, 25 Αυγούστου 2018 - 02:01

Καλή η Ευρώπη, βασικός στόχος στην εκκίνηση της νέας σεζόν η πρόκριση στη φάση των ομίλων του Europa League, αλλά αυτό που θέλει ο Ολυμπιακός πάνω από όλα είναι να κατακτήσει το πρωτάθλημα και να επιστρέψει στην κορφή εντός συνόρων.

Κυριακή βράδυ (26/08, 21:30) οι «ερυθρόλευκοι» αντιμετωπίζουν στο Καραϊσκάκη τον Λεβαδειακό για την πρώτη αγωνιστική και η νίκη είναι αυτοσκοπός. Αλλά ο Πέδρο Μαρτίνς θέλησε να εξηγήσει στους παίκτες του τη σημασία της αναμέτρησης αυτής. Πώς το έκανε;

Με ένα πολύ απλό και άκρως κατανοητό -από τους παίκτες του- επιχείρημα! Λέγοντας τους πως «εάν δεν πάρουμε τη νίκη σε αυτό το ματς, όσα κάνατε ως τώρα δεν θα έχουν σημασία!» Θέλοντας τους να αντιληφθούν το πόσο σημαντικό είναι να ξεκινήσουν με το... δεξί το ελληνικό πρωτάθλημα.

Λογικό είναι το μυαλό των παικτών του να είναι και στη ρεβάνς με την Μπέρνλι αλλά ο Πέδρο Μαρτίνς τους ζήτησε να μην σκέφτονται από τώρα την αναμέτρηση στο «Τερφ Μουρ». Τώρα υπάρχει μόνο ο Λεβαδειακός.

Ο Πορτογάλος επισήμανε ακόμα πώς από Δευτέρα θα έχουν χρόνο να ασχοληθούν εκ νέου με την αγγλική ομάδα. Τώρα πρέπει να καθαρίσουν το μυαλό τους, να την ξεχάσουν και να εστιάσουν την προσοχή τους στην πρεμιέρα του ελληνικού πρωταθλήματος και την κατάκτηση της πρώτης νίκης για τη σεζόν. 2018/19 εντός συνόρων!

Διαβάστε επίσης