Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ομάδα για πολύ μεγάλα πράγματα!

Ομάδα για πολύ μεγάλα πράγματα!
Σάββατο, 25 Αυγούστου 2018 - 15:21

Ο Ολυμπιακός έπαιξε πολύ ωραίο ποδόσφαιρο και κόντρα στην Μπέρνλι, παίρνοντας μεγάλη νίκη με 3-1, η οποία του δίνει σημαντικό προβάδισμα πρόκρισης για τους ομίλους του Europa League.

Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν… τρελάνει ήδη τον κόσμο με το ποδόσφαιρο που παίζουν, γεμίζοντας τους με φιλοδοξίες ενόψει της φετινής σεζόν. Οι φιλοδοξίες αυτές αυξάνονται αν σκεφτεί κανείς ότι η ομάδα που παίζει αυτό το ποδόσφαιρο δεν είναι πλήρης.

Στο ματς με την Μπέρνλι, βρέθηκαν εκτός αποστολής οι Γκιγιέρμε, Αχμέντ Χασάν, Γιασίν Μεριά ενώ στον πάγκο έμειναν οι Μπίμπαρς Νάτχο, Βασίλης Τοροσίδης, Γιάννης Φετφατζίδης.

Ποδοσφαιριστές πολλών εκατομμυρίων, οι οποίοι έχουν δείξει με την μέχρι στιγμής καριέρα τους ότι μπορούν να κάνουν τη διαφορά και να ανεβάσουν ακόμη περισσότερο επίπεδο τον Ολυμπιακό.

Ο Θρύλος έχει ένα γεμάτο και πολύ ποιοτικό ρόστερ, το οποίο όταν «δέσει» θα δημιουργήσει πολύ μεγάλα πράγματα τη φετινή χρονιά.

Αξίζει να προσθέσουμε, ότι οι Πειραιώτες παρά το γεγονός ότι έχουν ένα πλήρες ρόστερ, προσπαθούν για την υπέρβαση και για την περαιτέρω ενίσχυση της ομάδας, έχοντας ως στόχο την απόκτηση ενός εξτρέμ που θα κάνει τη διαφορά, ενός κεντρικού αμυντικού και ενός τερματοφύλακα.

Γίνεται αντιληπτό, λοιπόν, ότι ο νέος Ολυμπιακός έχει ανέβει επίπεδο και αν είμαστε ενθουσιασμένοι με την μπάλα που παίζει μήνα Αύγουστο, χωρίς να είναι ακόμη πλήρης, εύκολα μπορεί να φανταστεί κανείς τι μπορεί να ακολουθήσει φέτος.

Η ιδέα αυτή τρομάζει… πολύ κόσμο, με τους φίλους των Πειραιωτών να γουστάρουν αυτή την ομάδα, καθώς καταλαβαίνουν, αν και ακόμη είναι νωρίς, ότι είναι φτιαγμένη για πολύ μεγάλα πράγματα.

Διαβάστε επίσης

«Συγκεντρωμένος» (pic)

«Συγκεντρωμένος» (pic)

Σκληρή δουλειά από τον Αχμέντ Χασάν, ώστε να είναι έτοιμος να αγωνιστεί όταν του ζητηθεί από τον Πέδρο Μαρτίνς.