Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Είμαστε ικανοποιημένοι από αυτά που κάναμε»

«Είμαστε ικανοποιημένοι από αυτά που κάναμε»
Κυριακή, 26 Αυγούστου 2018 - 23:46

Ο Ολυμπιακός επικράτησε του Λεβαδειακού με 1-0 στην πρεμιέρα του στο πρωτάθλημα της Super League και έτσι ξεκίνησε με το... δεξί την πορεία του για την κατάκτηση του 45ου.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης ο Πέδρο Μαρτίνς στις δηλώσεις του τόνισε ότι υπήρξε αρκετή κούραση από το ματς κόντρα στη Μπέρνλι και οτι φάνηκε ειδικά στο πρώτο ημίχρονο ενώ αναφέρθηκε και στο γεγονός ότι η ομάδα του θα πρέπει να αντιμετωπίζει τέτοιες καταστάσεις αφού αρκετές ομάδες θα παίζουν άμυνα.

«Είναι προφανές ότι είχαμε κούραση από την προσπάθεια που κάναμε την Πέμπτη στο παιχνίδι με την Μπέρνλι γιατί δεν είχαμε προλάβει να επανέλθουμε. Αυτό φάνηκε ειδικά στο πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο όμως βελτιωθήκαμε είχαμε κατοχή και δημιουργήσαμε ευκαιρίες αλλά ο αντίπαλος μας δυσκόλεψε στο να ανοίξουμε το σκορ. Είμαστε ικανοποιημένοι από τα πράγματα που κάναμε στο γήπεδο και από τον αριθμό των ευκαιριών που δημιουργήσαμε, αν και ο αντίπαλός μας δυσκόλεψε», τόνισε ο Πορτογάλος και συνέχισε:

«Είναι κάτι που θα το αντιμετωπίσουμε και άλλες φορές φέτος και πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι για αυτό. Σήμερα στόχος μας δεν ήταν το 1-0. Θέλαμε να έχουμε πάρει μια πιο μεγάλη νίκη, δημιουργήσαμε ευκαιρίες, προσπαθήσαμε αλλά δεν τα καταφέραμε».

Διαβάστε επίσης

MVP ο Λάζαρος

MVP ο Λάζαρος

Πολυτιμότερος παίκτης της αναμέτρησης με τον Λεβαδειακό αναδείχθηκε ο Χριστοδουλόπουλος.