Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η ποιότητα του Γκερέρο

Η ποιότητα του Γκερέρο
Δευτέρα, 27 Αυγούστου 2018 - 00:35

Στην αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό, αυτό που έλειψε από τον Μιγκέλ Άνχελ Γκερέρο ήταν ένα. Το γκολ! Αλλά δεν έχει μόνο αυτό σημασία για έναν επιθετικό. Είναι πολλά τα στοιχεία που κάνουν έναν φορ να ξεχωρίζει.

Ο Ισπανός ήταν μέσα σε όλες τις φάσεις. Στις συνεργασίες με τον Φορτούνη και τον Χριστοδουλόπουλο τον είχαμε δει. Κόντρα στην ομάδα της Βοιωτίας είδαμε και κάτι καινούργιο. Να παίζει δίπλα στον Χασάν ή πιο σωστά να αγωνίζεται ο Θρύλος με δύο επιθετικούς.

Κάτι που δεν είχε γίνει μέχρι στιγμής. Ο Γκερέρο, όμως, τα πήγε πολύ καλά στις συνεργασίες και με τον Αιγύπτιο. Έπεσε πάνω στον απίθανο Επασί που δεν «έτρωγε» γκολ με τίποτα.

Ο Ίβηρας σέντερ φορ έχει σκοράρει στα πρώτα ευρωπαϊκά ματς και τώρα του έχει μείνει να σκοράρει και στην Ελλάδα. Είναι θέμα χρόνου να το κάνει κι αυτό. Την επόμενη Κυριακή με τον ΠΑΣ Γιάννινα, είτε στην συνέχεια.

Διαβάστε επίσης

Ο Λάζαρος, ο Καμαρά και ο... Μαρτίνς!

Ο Λάζαρος, ο Καμαρά και ο... Μαρτίνς!

Έπεσαν πάνω στον εκπληκτικό Επασί οι «ερυθρόλευκοι», αλλά με σκόρερ τον Λάζαρο και με τον Μαρτίνς να κάνει επιτυχημένες αλλαγές στην ανάπαυλα έφτασε στη νίκη.