Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πρόκριση με νίκη στο «Τερφ Μουρ»

Πρόκριση με νίκη στο «Τερφ Μουρ»
Τρίτη, 28 Αυγούστου 2018 - 02:10
Αρθρογράφος: Παύλος Σαχτούρης
ΠΑΥΛΟΣ ΣΑΧΤΟΥΡΗΣ

Στο πρώτο ματς για τα πλέι οφ του Europa League με την Μπέρνλι στο γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης», ο Ολυμπιακός νίκησε με 3-1 και απέκτησε σημαντικό προβάδισμα πρόκρισης. Ως εκεί, όμως, καθώς μένουν ακόμα 90 λεπτά. Με τον Πέδρο Μαρτίνς να μην έχει σταματήσει να εξηγεί στους παίκτες του πώς θα πρέπει να μπουν στο γήπεδο, έχοντας κατά νου πώς όλα ξεκινούν από την αρχή.

Οι «ερυθρόλευκοι» δεν θα ξεκινήσουν τον επαναληπτικό του «Τερφ Μουρ» (30/08, 21:45) με σκοπό να διαφυλάξουν το σκορ του ματς του Πειραιά. Θα μπουν στο γήπεδο της αγγλικής ομάδας για να νικήσει. Θα μπουν για να πετύχουν το στόχο τους που δεν είναι άλλος από την πρόκριση. Με τον Πορτογάλο τεχνικό να προετοιμάζει την ομάδα του για να πάρει μια ακόμα νίκη και να περάσει με το «δύο στα δύο», στη φάση των ομίλων.

Ο 48χρονος προπονητής πέρασε αρκετές ώρες της Δευτέρας βλέποντας την αντίπαλο του Ολυμπιακού στο ματς με τη Φούλαμ, αλλά και προηγούμενα ματς τους, ειδικά στην έδρα τους. Ξέρει καλά πώς η αναμέτρηση της Πέμπτης θα έχει διαφορές σε σχέση με το ματς του «Γ. Καραϊσκάκης». Με τον ίδιο να «σκανάρει» τους Άγγλους και να αναλύει πολλά από τα στοιχεία που έχουν ενδιαφέρον.

Ήδη έχει ξεκινήσει να καταστρώνει το πλάνο του και θα το αναλύσει και στους παίκτες του, με στόχο να μπουν οι «ερυθρόλευκοι» πανέτοιμοι στον αγωνιστικό χώρο του «Τερφ Μουρ», στη ρεβάνς του υπέρ τους 3-1. Για να κάνουν το παιχνίδι τους, να επιβάλλουν το ρυθμό τους και να «κυνηγήσουν» μια ακόμα νίκη.

Διαβάστε επίσης

Πρώτα η πρόκριση...

Πρώτα η πρόκριση...

Στον Ολυμπιακό αυτή τη στιγμή σκέφτονται μόνο το επαναληπτικό ματς στην Αγγλία για τα πλέι οφ του Europa League.

Ενθουσιασμένος ο Χασάν (vid)

Ενθουσιασμένος ο Χασάν (vid)

Ο Αιγύπτιος επιθετικός πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση στο ντεμπούτο του με τα ερυθρόλευκα, κάνοντας αρκετές αναρτήσεις στα social media, δείχνοντας έτσι τον ενθουσιασμό του για τη νέα του ομάδα.