Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Νέα σενάρια για Χέρενφεν και Ανσαριφάρντ

Νέα σενάρια για Χέρενφεν και Ανσαριφάρντ
Τρίτη, 28 Αυγούστου 2018 - 12:50

Στις τελευταίες ημέρες της μεταγραφικής περιόδου του καλοκαιριού βρισκόμαστε και όπως συμβαίνει κάθε χρόνο τέτοια εποχή τα δημοσιεύματα «φουντώνουν» σχετικά με τις μεταγραφές της τελευταίας στιγμής.

Φυσικά, ο Ολυμπιακός και οι παίκτες του δεν λείπουν από αυτά τα δημοσιεύματα, με ένα νέο σενάριο να έρχεται το οποίο αφορά τον Καρίμ Ανσαριφάρντ. Ο Ιρανός φορ έχει απασχολήσει αρκετές φορές τα ξένα Μέσα το φετινό καλοκαίρι, με τον επιθετικό του Θρύλου σύμφωνα με νέο δημοσίευμα να συνδέεται ξανά με την ολλανδική Χέρενφεν.

Μάλιστα, η tasnimnews.com επισημαίνει ότι η ολλανδική ομάδα θα κάνει δικό της στο τέλος τον Ανσαριφάρντ, αντικαθιστώντας με αυτό τον τρόπο τον Ρεζά Γκουτσανετζχάντ που πήρε μεταγραφή στον ΑΠΟΕΛ.

Αναμένονται εξελίξεις στην υπόθεση του Καρίμ, και μένει να φανεί αν τελικά θα έρθει ικανοποιητική πρόταση στον Πειραιά και προχωρήσει η μεταγραφή του στην Χέρενφεν ή σε κάποια άλλη ομάδα από το εξωτερικό.

Διαβάστε επίσης

Το βάθος στο ρόστερ του Θρύλου...

Το βάθος στο ρόστερ του Θρύλου...

Ο Πέδρο Μαρτίνς έχει στη διάθεσή του πολλές και ποιοτικές λύσεις, κάτι το οποίο είναι απαραίτητο με τα συνεχόμενα ματς που δίνει και θα έχει μπροστά του στη συνέχεια ο Ολυμπιακός.