Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πολύ καλή ψυχολογία, αλλά απαιτείται και απόλυτη συγκέντρωση

Πολύ καλή ψυχολογία, αλλά απαιτείται και απόλυτη συγκέντρωση
Τρίτη, 28 Αυγούστου 2018 - 14:00

Για την Αγγλία θα «πετάξει» το απόγευμα της σημερινής ημέρας, Τρίτη (28/08) ο Ολυμπιακός για τη ρεβάνς με την Μπέρνλι στο πλαίσιο της ρεβάνς του 3-1 στο «Γ. Καραϊσκάκης» για τα πλέι οφ του Europa League.

Οι «ερυθρόλευκοι» πάνε στην Αγγλία με πολύ καλή ψυχολογία, την οποία τους δίνει τόσο το σκορ του πρώτου ματς, όσο και οι 4 νίκες σε ισάριθμα ματς που έχουν δώσει για τη φετινή σεζόν και μάλιστα με πολύ καλές εμφανίσεις.

Η ψυχολογία και η αυτοπεποίθηση της ομάδας είναι στα ύψη, ωστόσο, όλοι γνωρίζουν ότι απαιτείται απόλυτη συγκέντρωση στην Αγγλία για να έρθει στον Πειραιά η πρόκριση. Η Μπέρνλι σίγουρα περνάει μία περίοδο ντεφορμαρίσματος, ωστόσο, έχει πολύ ικανούς παίκτες που αν βρεθούν στη μέρα τους μπορούν να δημιουργήσουν προβλήματα στους «ερυθρόλευκους».

Σίγουρα, η πρόκριση βρίσκεται στα χέρια των Πειραιωτών, οι οποίοι όμως για να τα καταφέρουν θα πρέπει να μείνουν προσηλωμένοι στο πλάνο του Πέδρο Μαρτίνς, βγάζοντας σε ακόμη ένα ματς πάθος και ψυχή.

Μάλιστα, το κλίμα που επικρατεί στις τάξεις των «ερυθρόλευκων» είναι ότι η ομάδα πάει στην Αγγλία όχι μόνο για να διαφυλάξει το υπέρ της 3-1 από το πρώτο αγώνα, αλλά να πάρει την πρόκριση με νέα νίκη και καλή εμφάνιση.

Έδειξε και στο «Γ. Καραϊσκάκης» ότι μπορεί να τα καταφέρει, ωστόσο, θα πρέπει να είναι απόλυτα συγκεντρωμένος για 90 λεπτά και στην Αγγλία, ώστε να πετύχει τον πρώτο μεγάλο στόχο της σεζόν, που δεν είναι άλλος από την πρόκριση στους ομίλους του Europa League.

Ο Πορτογάλος κόουτς έχει βάλει στο σωστό μουντ... τους παίκτες του, οι οποίοι αναμένεται να τα δώσουν όλα και στη ρεβάνς με την Μπέρνλι.

Διαβάστε επίσης