Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μάριν-Αστέρας... μέσω Σάλτσμπουργκ

Μάριν-Αστέρας... μέσω Σάλτσμπουργκ
Τρίτη, 28 Αυγούστου 2018 - 15:06
Αρθρογράφος: Σπύρος Γρομητσάρης
ΣΠΥΡΟΣ ΓΡΟΜΗΤΣΑΡΗΣ

Ο Μάρκο Μάριν είναι ένας από τους έξι «κομμένους» που έχουν απομείνει και προπονούνται σε διαφορετικές (από την πρώτη ομάδα) ώρες στο Ρέντη ωστόσο αποτελεί και τον μεγαλύτερο «πονοκέφαλο» για τον Ολυμπιακό καθώς έχει και το πιο «βαρύ» συμβόλαιο.

Μπορεί άραγε να βρεθεί λύση τόσο για τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή όσο και για τους Πειραιώτες και να χωρίσουν οι δρόμοι τους στο φινάλε της μεταγραφικής περιόδου; Την απάντηση θα τη δώσουν οι εξελίξεις. Το βέβαιο είναι πως στη Σερβία «συνδέουν» το μέλλον του Γερμανού ποδοσφαιριστή με το ματς που θα γίνει αύριο στο Σάλτσμπουργκ. Μιλάμε βεβαίως για τη ρεβάνς της ομώνυμης αυστριακής ομάδας με τον Ερυθρό Αστέρα.

Ως γνωστόν ο Μάρκο βρίσκεται (ή φέρεται να βρίσκεται τουλάχιστον) στο μεταγραφικό στόχαστρο της ομάδας του Βελιγραδίου όλο το καλοκαίρι. Οι Σέρβοι τουλάχιστον το γράφουν συνεχώς και η λογική λέει πως δεν... σκαρφίζονται μόνοι τους ιστορίες και επιμένουν σ' αυτές.

Σύμφωνα λοιπόν με όσα υποστηρίζουν το τελευταίο 24ωρο οι Σέρβοι, θα παίξει ρόλο στην έκβαση του... φλερτ του Ερυθρού Αστέρα με τον Μάριν η αποψινή ρεβάνς με τους Αυστριακούς. Αν ο Αστέρας καταφέρει να προκριθεί στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ θα έχει το ρευστό ώστε να... παίξει πιο άνετα «μπάλα» τόσο με τον Μάριν όσο και με όποιον άλλο παίκτη θέλει.

Αυτά μας μεταφέρθηκαν από τη Σερβία, αυτά σας μεταφέρουμε κι εμείς και περιμένουμε την όποια επιβεβαίωση ή διάψευση.

Διαβάστε επίσης

«Πετάει» για Αγγλία ο Ολυμπιακός

«Πετάει» για Αγγλία ο Ολυμπιακός

Οι «ερυθρόλευκοι» αναμένεται να αναχωρήσουν στις 18:15 με πτήση τσάρτερ για το Μάντσεστερ, όπου θα μεταβούν από εκεί οδικώς για το Μπέρνλι.