Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Να είμαστε το ίδιο καλοί, αν όχι καλύτεροι…»

«Να είμαστε το ίδιο καλοί, αν όχι καλύτεροι…»
Τετάρτη, 29 Αυγούστου 2018 - 20:40

Στο «Γ. Καραϊσκάκης» ο Ολυμπιακός νίκησε την Μπέρνλι 3-1 και έχει ένα σημαντικό αβαντάζ για τη ρεβάνς στο «Τερφ Μουρ». Αλλά τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμα. Αυτό τόνισε με κατηγορηματικό τρόπο ο Ομάρ Ελαμπντελαουί. Ο Νορβηγός αμυντικός μίλησε στη συνέντευξη Τύπου για τον επαναληπτικό στην Αγγλία.

Ξεκαθάρισε πώς πρέπει οι «ερυθρόλευκοι» να έχουν εξίσου καλή απόδοση και να κάνουν το παιχνίδι τους. Αναλυτικά όσα δήλωσε ο δεξιός μπακ του Θρύλου.

Έχεις αγωνιστεί στην Αγγλία και έχεις εικόνα από το αγγλικό ποδόσφαιρο. Πώς περιμένει τη ρεβάνς με την Μπέρνλι;

«Η αλήθεια είναι ότι έχω εμπειρία από εδώ και έχω αγωνιστεί στην Αγγλία. Θα είναι ένα σκληρό παιχνίδι, έχουμε το καλό αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα και θα προσπαθήσουμε να πετύχουμε το στόχο μας».

Οι αντίπαλοί σας, σας έχουν χρήσει φαβορί. Αποδέχεστε αυτόν τον τίτλο;

«Όχι. Η πρόκριση κρίνεται σε δύο παιχνίδι και εμείς έχουμε δώσει το ένα. Θα πρέπει να είμαστε αν όχι καλύτεροι, το ίδιο καλοί σε σχέση με το πρώτο ματς ώστε να περάσουμε στην επόμενη φάση».

Θα κοιτάξει ο Ολυμπιακός να αιφνιδιάσει την Μπέρνλι με ένα γρήγορο γκολ ή θα είναι προσεκτικός για να κρατήσει το σκορ από το πρώτο ματς;

«Θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί και να έχουμε μία καλή απόδοση ώστε να συνεχίσουμε να έχουμε το πλεονέκτημα. Ο τρόπος θα φανεί από το πώς θα εξελιχθεί ο αγώνας. Εμείς θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να κάνουμε το παιχνίδι μας. Να κάνουμε μια καλή εμφάνιση και να παίξουμε όπως ξέρουμε».

Περιμένεις ένα διαφορετικό ματς σε σχέση με την πρώτη αναμέτρηση ή με πολλές ομοιότητες;

«Κάθε ματς είναι διαφορετικό, όμως δεν πιστεύω ότι μία ομάδα σε μία εβδομάδα μπορεί να κάνει δραστικές αλλαγές και να αλλάξει τόσο πολύ τον τρόπο του παιχνιδιού της. Τους ξέρουμε, τους αντιμετωπίσαμε πριν μία εβδομάδα. Τους γνωρίζουμε σαν ομάδα και ξέρουμε πως πρέπει να τους αντιμετωπίσουμε».

Διαβάστε επίσης

Πρωταθλητής παντού!

Πρωταθλητής παντού!

Ο Γιάγια Τουρέ έχει σηκώσει το τρόπαιο του πρωταθλήματος σε Ελλάδα, Ισπανία και Αγγλία.