Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Βάση της Εθνικής ο Ολυμπιακός

Βάση της Εθνικής ο Ολυμπιακός
Πέμπτη, 30 Αυγούστου 2018 - 16:59

Με βασικό κορμό τον Ολυμπιακό θα παραταχθεί η Εθνική Ελλάδας στους αγώνες του Nations League. Ο Μίκαελ Σκίμπε ανακοίνωσε την «γαλανόλευκη» αποστολή η οποία αποτελείται από 23 ποδοσφαιριστές. Ανάμεσά τους βρίσκονται πέντε «ερυθρόλευκοι» οι οποίοι είναι οι Ανδρέας Γιαννιώτης, Βασίλης Τοροσίδης, Κώστας Φορτούνης και Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος.

Ωστόσο εντύπωση προκαλεί η απουσία του φορμαρισμένου Κωνσταντίνου Τσιμίκα από τις κλήσεις του Γερμανού Ομοσπονδιακού τεχνικού, ενώ αντίθετα κάλεσε τον Δημήτρη Γιαννούλη του Ατρόμητου, ο οποίος αγωνίζεται δανεικός στην ομάδα του Περιστερίου από τον ΠΑΟΚ. Η… εξυγίανση στα καλύτερά της, ακόμα και στην εθνική ομάδα.

Αναλυτικά οι κλήσεις του Μίκαελ Σκίμπε:

Καρνέζης, Μπάρκας, Γιαννιώτης, Μπακάκης, Τοροσίδης, Μανωλάς, Παπασταθόπουλος, Οικονόμου, Τζαβέλλας, Λυκογιάννης, Γιαννούλης, Ζέκα, Κουρμπέλης, Τζιόλης, Μπουχαλάκης, Φορτούνης, Πέλκας, Χριστοδουλόπουλος, Μάνταλος, Μπακασέτας, Τάσος Δώνης, Μήτρογλου, Κουλούρης.

Το αγωνιστικό ταξίδι του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος στο UEFA Nations League αρχίζει το Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου από το Ταλίν και συγκεκριμένα από το Le Coq Arena, όπου φιλοξενήθηκε το UEFA Super Cup 2018 Ρεάλ Μαδρίτης-Ατλέτικο Μαδρίτης.

Θα συνεχιστεί την Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου στο Ferencvaros Stadion της Βουδαπέστης, στον δεύτερο και τελευταίο αγώνα μέσα στον Σεπτέμβριο για την Εθνική Ομάδα, ο οποίος θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών λόγω τιμωρίας της έδρας της Ουγγαρίας.

Διαβάστε επίσης