Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Το μυστικό είναι η αφοσίωση και η δουλειά»

«Το μυστικό είναι η αφοσίωση και η δουλειά»
Παρασκευή, 31 Αυγούστου 2018 - 02:01

Χαρούμενος για την πρόκριση του Ολυμπιακού στη φάση των ομιλων του Europa League εμφανίστηκε ο Πέδρο Μαρτίνς, στη συνέντευξη Τύπου μετά την ισοπαλία (1-1) στο «Τερφ Μουρ» με τη Μπέρνλι.

Αρχικά, ο Πορτογάλος τεχνικός δήλωσε: «Είμαι πολύ ευτυχισμένος. Παίξαμε ένα δύσκολο παιχνίδι. Η Μπέρνλι ήταν πολύ δυνατή. Μας δημιούργησε πολλές δυσκολίες. Από αυτήν την άποψη μπορούμε να πούμε ότι μας πίεσε, αλλά από την άποψη των σουτ και των τελικών προσπαθειών ήταν πιο ισορροπημένα τα πράγματα.

Η πρόκριση δουλεύτηκε πολύ. Έχουμε πολλούς στόχους ακόμη μπροστά μας. Παίξαμε απέναντι σε μία ομάδα που είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Από πέρσι ως φέτος, η Μπέρνλι έχει δείξει ότι έχει μεγάλη εξέλιξη. Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι από τη δουλειά που κάναμε έως τώρα».

Για το τι θέλει να κρατήσει και τι όχι από την εικόνα του Θρύλου: «Το αγωνιστικό πνεύμα, η αφοσίωση και η ομαδικότητα μου άρεσαν σήμερα (σ.σ. την Πέμπτη). Και από τους παίκτες που αγωνίστηκαν, αλλά και από αυτούς που έμειναν έξω. Είναι κάτι που πρέπει να αναφερθώ και μου αρέσει που το έχουμε.

Κάτι το οποίο δεν μου άρεσε είναι, ότι ναι μεν μπήκαμε καλά στα πρώτα δέκα λεπτά, αλλά ήθελα να δω αυτή την εικόνα για περισσότερη ώρα. Δεν είναι φυσιολογικό όταν παίζεις κόντρα σε μία τέτοια ομάδα να έχεις τον απόλυτο έλεγχο, αλλά μπορούσαμε περισσότερο έλεγχο. Είχαμε ευκαιρίες, θα μπορούσαμε κι άλλα γκολ. Είχε και η Μπέρνλι τις ευκαιρίες της».

Για το τι είπε στους ποδοσφαιριστές του μετά το ματς: «Το μυστικό είναι η αφοσίωση, η πολλή δουλειά και το ότι τα δίνει όλα ο κόσμος μέσα σε αυτόν τον σύλλογο. Υπάρχει πολύ καλή δομή και οργάνωση συλλόγου. Είναι και οι καλοί χαρακτήρες των παικτών. Είχαμε όλοι μας υποσχεθεί να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να πετύχουμε.

Καθένας από την πλευρά του, οι παίκτες, είναι αυτοί που έκαναν τη δουλειά με την αυτοπεποίθηση και την αφοσίωση να φέρουν το αποτέλεσμα. Αυτό που είπα στα αποδυτήρια είναι κάτι που λέγεται κάθε μέρα. Το αποτέλεσμα αυτό μπορεί να εκφραστεί μόνο με λόγια χαράς».

Για τον Τουρέ: «Δεν είναι η ώρα να μιλήσουμε για αυτό».

Διαβάστε επίσης