Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Στον Κισσαμικό ο Σάλιακας

Στον Κισσαμικό ο Σάλιακας
Παρασκευή, 31 Αυγούστου 2018 - 09:55

Στον ΑΟΧ Κισσαμικό επέστρεψε και επίσημα ο Μανώλης Σάλιακας. Ο 22χρονος αμυντικός δεν κατάφερε να κερδίσει μία θέση στο πολύ γεμάτο και πλούσιο ρόστερ του Ολυμπιακού και έτσι παραχωρήθηκε δανεικός στην ομάδα των Χανίων, ώστε να πάρει ματς στα πόδια του και να επιστρέψει πιο έτοιμος στο Λιμάνι.

Οι Κρητικοί ανακοίνωσαν και επίσημα την απόκτησή του με τη μορφή δανεισμού από τους «ερυθρόλευκους».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΟΧ/Κισσαμικός:

«Η ΠΑΕ ΑΟ Χανιά-Κισσαμικός ανακοινώνει την επιστροφή του διεθνή με την Εθνική Ελπίδων ποδοσφαιριστή, Μανώλη Σάλιακα, με τη μορφή δανεισμού από τον Ολυμπιακό.

Η ΠΕΡΣΙΝΗ ΤΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑ

Ήταν από τα βασικά στελέχη της ομάδας μας στην εξαιρετική πορεία της περασμένης σεζόν, έχοντας 26 συμμετοχές και 4 γκολ στη Football League. Παράλληλα ήταν από τους πρώτους παίκτες του πρωταθλήματος σε ασίστ, “μοιράζοντας” 9.

ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ

Χαρούμενος που επιστρέφει στα Χανιά δήλωσε στο aox-kissamikos.gr ο 22χρονος ποδοσφαιριστής, που αναλυτικά είπε τα εξής: «Είμαι χαρούμενος που επιστρέφω στην ομάδα μετά την πολύ καλή πορεία που κάναμε την περασμένη σεζόν. Θα κάνω κι εγώ από την πλευρά ό,τι καλύτερο μπορώ ώστε να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Εύχομαι να είμαστε όλοι υγιείς και να δώσουμε χαρά στον κόσμο που μας στηρίζει».

ΚΛΗΣΗ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΠΙΔΩΝ

Ως βασικός στέλεχος της Εθνική Ελπίδων ο Μανώλης Σάλιακας είναι στην αποστολή για το εκτός έδρας παιχνίδι με την Τσεχία (10/09), όπου το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θέλει να κάνει ακόμη ένα βήμα για την πρόκριση στην τελική φάση του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος Κ21».

Διαβάστε επίσης

Φανταστικός Ποντένσε! (vid)

Φανταστικός Ποντένσε! (vid)

Τρομερή εμφάνιση από τον Πορτογάλο εξτρέμ του Ολυμπιακού, την οποία επισφράγισε με ένα απίστευτο τέρμα στο χθεσινό ματς με την Μπέρνλι.

«Είναι στιγμές» (vid)

«Είναι στιγμές» (vid)

Η ανάρτηση του Κώστα Καραπαπά με τους πανηγυρισμούς των «ερυθρόλευκων» μετά τη σπουδαία πρόκριση του Θρύλου στους ομίλους του Europa League.