Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Έχει πολλές δυνατότητες και όνειρα αυτή η ομάδα» (vid)

«Έχει πολλές δυνατότητες και όνειρα αυτή η ομάδα» (vid)
Παρασκευή, 31 Αυγούστου 2018 - 11:11

Ο Ολυμπιακός πέτυχε τον πρώτο μεγάλο στόχο στη σεζόν, παίρνοντας την πολυπόθητη πρόκριση επί της Μπέρνλι για τους ομίλους του Europa League.

Ο Πέδρο Μαρτίνς σε δηλώσεις του στο Olympiacos TV αναφέρθηκε στη σημασία της πρόκρισης για την ομάδα, έριξε τους τόνους ενόψει του πρωταθλήματος, ενώ υπενθύμισε την υπόσχεσή του για σπουδαία πορεία του Θρύλου τη φετινή σεζόν στην Ευρώπη.

Πιο συγκεκριμένα, τόνισε μεταξύ άλλων ότι η ομάδα έχει πολλές δυνατότητες και όνειρα για αυτή τη χρονιά, ώστε να πετύχει μεγάλα πράγματα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για την επόμενη ημέρα:

«Θέλουμε να επανέλθουμε γρήγορα, να ξεκουραστούμε για να είμαστε πανέτοιμοι την Κυριακή. Πρόκειται για ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς, γιατί ο μεγάλος μας στόχος είναι το κατακτήσουμε ξανά το πρωτάθλημα. Θέλουμε, λοιπόν, να είμαστε φρέσκοι και έτοιμοι, να ξεκουραστούμε για να αντιμετωπίσουμε αυτό το ματς, έχοντας στο πλευρό μας τους φιλάθλους μας, οι οποίοι είναι πολύ σημαντικοί για εμάς. Τους θέλουμε πάντα δίπλα μας, να είναι πάρα πολλοί για να μας βοηθήσουν, καθώς έχουμε ένα δύσκολο ματς μπροστά μας».

Για το πόσο ψηλά μπορεί να φτάσει ο Ολυμπιακός στο Europa League:

«Δεν ξέρω αν θυμάστε, αλλά ένα από τα πολύ ωραία πράγματα που έχω ευχηθεί ήταν την ημέρα των γενεθλίων μου, όπου είχα ευχηθεί να φτάσει αυτή η ομάδα πάρα πολύ ψηλά στην Ευρώπη. Δεν θα είναι εύκολο, γιατί πρόκειται για μία απαιτητική διοργάνωση, όπου θα αντιμετωπίσουμε πολύ μεγάλες ομάδες. Θα έχουμε δύσκολες στιγμές, δύσκολες συγκυρίες και άλλα πολλά πράγματα που ίσως μας κόψουν το δρόμο, όμως, αυτή η ομάδα έχει πολύ μεγάλες δυνατότητες και έχει πολλά όνειρα να καταφέρει κάτι, το οποίο δεν έχει καταφέρει ποτέ ο Ολυμπιακός».

Διαβάστε επίσης

Αυτός είναι ο Ζοσέ Σα (vids)

Αυτός είναι ο Ζοσέ Σα (vids)

Δείτε σε βίντεο τον Πορτογάλο πορτιέρο, ο οποίος όπως σας αποκάλυψε πρώτο το gavros.gr χθες το βράδυ, έκλεισε στον Ολυμπιακό.

«Μια οικογένεια» (pic)

«Μια οικογένεια» (pic)

Η ανάρτηση της ΠΑΕ Ολυμπιακός για τη μεγάλη πρόκριση του Θρύλου στους ομίλους του Europa League.

Φανταστικός Ποντένσε! (vid)

Φανταστικός Ποντένσε! (vid)

Τρομερή εμφάνιση από τον Πορτογάλο εξτρέμ του Ολυμπιακού, την οποία επισφράγισε με ένα απίστευτο τέρμα στο χθεσινό ματς με την Μπέρνλι.