Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Δύσκολη κλήρωση αλλά είμαστε Ολυμπιακός»

«Δύσκολη κλήρωση αλλά είμαστε Ολυμπιακός»
Παρασκευή, 31 Αυγούστου 2018 - 18:22

Το σύνθημα για την επιστροφή του Ολυμπιακού στην κορυφή της Super League έδωσε ο Γιάννης Φετφατζίδης, με αφορμή την κλήρωση για τη φάση των ομίλων του Europa League.

Συγκεκριμένα, ο μεσοεπιθετικός του Θρύλου δήλωσε: «Η Μπέρνλι είναι ένας σπουδαίος σύλλογος και εμείς κάναμε τη δουλειά μας και αξίζαμε την πρόκριση. Είναι τιμή για κάθε παίκτη η αγάπη του κόσμου, τους ευχαριστώ για το παρών τους σε κάθε παιχνίδι. Έχω αλλάξει πράγματα, θέλω να τα δείξω. Ελπίζω να το δούμε σε λίγο καιρό. Προσωπικά, θα παίξω όπου με χρησιμοποιήσει ο προπονητής μου, δεν θα έχω πρόβλημα.

Είναι μία δύσκολη κλήρωση, έχουμε πιθανότητες, είμαστε Ολυμπιακός! Οι ομάδες είναι χαμηλότερης δυναμικότητας από το Champions League. Έχουμε καλή ευκαιρία να προχωρήσουμε στο Europa League. Υπάρχει ένα έξτρα κίνητρο κόντρα σε μεγάλες ομάδες και όλοι θέλουν να αποδείξουν το τι αξίζουν.

Όμως, θεωρώ σημαντικότερο το κίνητρο του πρωταθλήματος! Είναι ο κύριος στόχος μας, θέλουμε να επιστρέψουμε στην κορυφή.

Δεν είναι εύκολη η μετάβαση από Ευρώπη σε Ελλάδα, το είδαμε και στο προηγούμενο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό. Θα πρέπει εμείς να σκαρφιστούμε κάτι καλύτερο για να ξεκλειδώσουμε αυτές τις άμυνες. Θεωρώ πως και με τον ΠΑΣ θα συμβεί κάτι ανάλογο. Εάν είμαστε όμως αυτοί που πρέπει, δεν θα έχουμε πρόβλημα».

Διαβάστε επίσης