Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Σούπερ «βόμβα» Ναουέλ στο Θρύλο! (vids)

Σούπερ «βόμβα» Ναουέλ στο Θρύλο! (vids)
Σάββατο, 1 Σεπτεμβρίου 2018 - 00:09

Τεράστια «βόμβα» της τελευταίας στιγμής για τον Ολυμπιακό, στο φινάλε της μεταγραφικής περιόδου. Οι «ερυθρόλευκοι» έκαναν το «μπαμ» λίγο πριν εκπνεύσει η καλοκαιρινή αγορά με παικταρά από την La Liga. Έκλεισαν τον 21χρονο Ματίας Ναουέλ που αγωνίζονταν στη Βιγιαρεάλ και στο παρελθόν έχει φορέσει ακόμα της φανέλας της Μπαρτσελόνα Β’ και την Ρεάλ Μπέτις.

Μάλιστα, όταν είχε πάει στη Βαρκελώνη τον περασμένο Ιανουάριο, οι οπαδοί των Καταλανών τον είχαν αποκαλέσει ως τον νέο Μέσι, καθώς έχει γεννηθεί στο Ροσάριο, αλλά έχει μεγαλώσει στην Ισπανία. Κάτοχος ισπανικού διαβατηρίου και διεθνής με τις μικρές εθνικές ομάδας της «φούρια ρόχα».

Ξεσήκωσε το κοινό των «μπλαουγκράνα»

Τον περασμένο Ιανουάριο πήγε στη Βαρκελώνη και αγωνίστηκε με την Μπαρτσελόνα Β’. Μέσα σε αυτό το εξάμηνο είχε 18 συμμετοχές. Σε αυτό το διάστημα πέτυχε 5 γκολ και έδωσε 3 ασίστ. Δεν έκανε απλά τη διαφορά, αλλά ξεσήκωσε με τις περίτεχνες ενέργειές του όλων του φίλους των «μπλαουγκράνα». Δείχνοντας πώς δεν είναι απλά παίκτης που κάνει τη διαφορά, αλλά πρωταγωνιστής που ξέρει καντάρια μπάλα.

Το κοινό των πρωταθλητών Ισπανίας δεν είναι από τα πιο εύκολα και για να ειπωθούν καλά λόγια για έναν ποδοσφαιριστή, πρέπει να είναι σούπερ, όχι απλά καλός. Ο Ναουέλ κατάφερε να προκαλέσει πολύ θετικά σχόλια με τις εμφανίσεις του, πριν καλά-καλά κλείσει τα 20!

Θα κάνει τη διαφορά

Εάν και ο Ναουέλ είναι μόλις 21 χρονών, ο Ισπανός έχει ήδη στην καριέρα του 41 ματς στη La Liga, 9 ματς στο Copa del Rey και άλλα 7 ματς στο Europa League. Συν τοις άλλοις, μετρά 18 συμμετοχές στη δεύτερη κατηγορία, 58 στην Σεκούντα Β. Εάν κάνουμε το άθροισμα μιλάμε για 133 ματς και 19 γκολ από τον νεαρό Ισπανό εξτρέμ που έχει γεννηθεί στο Ροζάριο. Μεταξύ άλλων και 6 ασίστ. Δεν είναι μικρή υπόθεση.

Μην ξεχνάμε ότι είναι στέλεχος των μικρών εθνικών ομάδων της Ισπανίας με καλές παρουσίες με τη «φούρια ρόχα». Κι αυτό λέει πολλά σε μια χώρα που έχει τόσους καλούς ποδοσφαιριστές, αλλά για να φορά τη φανέλα με το εθνόσημο θα πρέπει να ξεχωρίζεις, όχι να είσαι απλά καλύτερος από τους συνομήλικούς σου ποδοσφαιριστές.

Διαβάστε επίσης

«Ερυθρόλευκος» ο Ζοσέ Σα!

«Ερυθρόλευκος» ο Ζοσέ Σα!

Παίκτης του Ολυμπιακού είναι οριστικά ο Πορτογάλος γκολκίπερ, καθώς υπέγραψε το συμβόλαιο του με τον Θρύλο.