Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Show του Ναουέλ με την Μπάρτσα Β! (vid)

Show του Ναουέλ με την Μπάρτσα Β! (vid)
Σάββατο, 1 Σεπτεμβρίου 2018 - 01:43

Καλύτερο ντεμπούτο με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα Β δεν θα μπορούσε να κάνει ο Ματίας Ναουέλ, σαν αυτό που έκανε στις 4 Φεβρουαρίου στην έδρα της Κόρδοβα. Ο Ισπανός εξτρέμ στην πρώτη του συμμετοχή με τους «μπλαουγκράνα» έκανε τρομερά πράγματα. Και θύμισε με την εμφάνισή του… Ποντένσε. Με δεδομένο ότι αγωνίζεται ως αριστερό εξτρέμ, αλλά είναι δεξιοπόδαρος.

Στο ματς εκείνο ο 21χρονος Ισπανός ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής. Ήταν πολύ κινητικός κι ενώ αγωνίζονταν ως αριστερό εξτρέμ, έκανε άνω-κάτω την αντίπαλη άμυνα. Με πρώτη καλή στιγμή στα 65 δευτερόλεπτα όταν και βρέθηκε σε θέση βολής, κλέβοντας την μπάλα στα 58'' μεταξύ κέντρου και μεγάλης περιοχής, κάνοντας μια εξαιρετική ατομική ενέργεια, αλλά στο τέλος ο γκολκίπερ της Κόρδοβα απέκρουσε.

Μεγάλο του «όπλο» είναι η ταχύτητα κι αυτό φαίνονταν σε κάθε φάση. Όπως στο 26' πήρε την μπάλα έξω από την περιοχή, σούταρε και η μπάλα τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι της εστίας των γηπεδούχων. Μια φάση που προκάλεσε το επιφώνημα ενθουσιασμού από τον δημοσιογράφο που μετέδιδε το ματς για την ισπανική τηλεόραση!

Μέσα σε πολλές φάσεις, δημιούργησε προβλήματα στην άμυνα της Κόρδοβα, απείλησε αρκετά την αντίπαλη εστία, αλλά το καλύτερο το είχε… φυλάξει για το τέλος του ματς. Στο 90'+3 και στην αντεπίθεση των «μπλαουγκράνα» βρέθηκε σε θέση βολής και δεν αστόχησε, σημειώνοντας το 1-2. Γκολ που ήταν σαν το χτύπημα της… κόμπρας. Μία φάση με την οποία «σκότωσε» την Κόρδοβα και έδωσε τη νίκη στην Μπαρτσελόνα Β.

Δείτε το σχετικό βίντεο που έχει διάρκεια πάνω από 10 λεπτά για να αποκτήσετε ξεκάθαρη άποψη για τις ικανότητες του νεαρού Ισπανού εξτρέμ που θα φορέσει την ερυθρόλευκη φανέλα.

Διαβάστε επίσης