Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Φεύγει για Νότιγχαμ ο Ανσαριφάρντ

Φεύγει για Νότιγχαμ ο Ανσαριφάρντ
Κυριακή, 2 Σεπτεμβρίου 2018 - 10:20

Στην Αγγλία για λογαριασμό της Νότιγχαμ Φόρεστ θα συνεχίσει, όπως φαίνεται, την καριέρα του ο Καρίμ Ανσαριφάρντ.

Ο Ιρανός επιθετικός του Ολυμπιακού δεν βρίσκεται στην αποστολή για το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα και όπως τόνιζαν και οι Άγγλοι αργά χθες το βράδυ ήταν ότι είναι θέμα ωρών να ανακοινωθεί από την ομάδα του Φόρεστ.

Μάλιστα, μετά το ματς με την Μπέρνλι στην Αγγλία, Βρετανός δημοσιογράφος τόνιζε ότι θα μείνει στο «Νησί» για να υπογράψει στη Νότιγχαμ, όμως ο Ανσαριφάρντ γύρισε κανονικά στην Ελλάδα.

Παρόλο αυτά η μετακίνησή του φαίνεται ότι δεν χάλασε και το προσεχές διάστημα αναμένεται να υπάρχουν εξελίξεις και στη συγκεκριμένη υπόθεση.

Διαβάστε επίσης

Ξανά στα ερυθρόλευκα ο Ναός

Ξανά στα ερυθρόλευκα ο Ναός

Ο κόσμος του Ολυμπιακού θα βρίσκεται και πάλι δίπλα στην ομάδα στο αποψινό ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα, δίνοντας ώθηση στους παίκτες του Πέδρο Μαρτίνς για ακόμη μία νίκη.

Ώρα... για ΠΑΣ (pic)

Ώρα... για ΠΑΣ (pic)

Η ανάρτηση της ΠΑΕ Ολυμπιακός για την αποψινή αναμέτρηση κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα για το ελληνικό πρωτάθλημα.

Εν αναμονή ανακοινώσεων...

Εν αναμονή ανακοινώσεων...

Γεμάτη... αναμένεται η σημερινή ημέρα για τον Ολυμπιακό, καθώς πέρα από τον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα θα γίνουν οι ανακοινώσεις των τελευταίων μεταγραφικών αποκτημάτων της ομάδας.

Στο ίδιο έργο θεατές...

Στο ίδιο έργο θεατές...

Το ελληνικό πρωτάθλημα έχει ξεκινήσει από εκεί ακριβώς που τελείωσε πέρυσι. Δύο πέναλτι «μαϊμού» για ΠΑΟΚ και ΑΕΚ αντίστοιχα μέχρι στιγμής, με την εξυγίανση… να έχει σηκώσει από νωρίς μανίκια.