Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πανζουρλισμός στην επιστροφή Τουρέ (vids, pics)

Πανζουρλισμός στην επιστροφή Τουρέ (vids, pics)
Κυριακή, 2 Σεπτεμβρίου 2018 - 20:23

Μια από τις μεγαλύτερες μεταγραφές στην ιστορία του Ολυμπιακού είναι γεγονός. Μια ακόμα υπέρβαση του Βαγγέλη Μαρινάκη που έφερε τον παικταρά Γιάγια Τουρέ πίσω στον Θρύλο. Περισσότεροι από 3.000 ΓΑΥΡΟΙ έκαναν τη νύχτα ημέρα έξω από τα γραφεία της ΠΑΕ και υποδέχθηκαν μεγαλειωδώς τον Ιβοριανό παικταρά.

Οι οπαδοί του Ολυμπιακού ήταν έξω από τα γραφεία της ΠΑΕ από πολύ νωρίς. Αρχικά το πλάνο ήταν να φτάσει ο παικταράς από την Ακτή Ελεφαντοστού στις 19:00. Όμως αυτό δεν έγινε. Η ώρα περνούσε και στην Πλατεία Αλεξάνδρας όλο και αυξάνονταν η παρουσία του κόσμου. Μετά τις 19:30 επικρατούσε το αδιαχώρητο. Πάνω από 3.000 ΓΑΥΡΟΙ ήταν εκεί, αδημονώντας για την άφιξη του Γιάγια.

Γύρω στις 20:00 έφτασε στα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός ο Βαγγέλης Μαρινάκης. Και την ίδια ώρα αφίχθη ο Ιβοριανός μέσος. Η νύχτα έγινε ημέρα με τους ενθουσιασμένους ΓΑΥΡΟΥΣ να είναι σε ντελίριο ενθουσιασμού. Αποθέωσαν αρχικά τον ηγέτη του Θρύλου, καθώς αυτός έκανε για μια ακόμα φορά μια μεταγραφική υπέρβαση, φέρνοντας τον Τουρέ ξανά στον Ολυμπιακό.

Το ίδιο, όμως, έγινε και με τον Γιάγια. Το όνομά του ήταν το σύνθημα που δονούσε την ατμόσφαιρα έξω από τα γραφεία της ΠΑΕ! Η υποδοχή των ΓΑΥΡΩΝ ήταν μεγαλειώδης και ο Τουρέ ήταν κατενθουσιασμένος με ό,τι ζούσε και απόλυτα χαρούμενος που πήρε την απόφαση να φορέσει ξανά την ερυθρόλευκη φανέλα.

Μπήκε με δυσκολία στα γραφεία της ΠΑΕ, καθώς οι οπαδοί του Θρύλου δεν τον άφηναν σε ησυχία. Επέστρεψε λίγα λεπτά αργότερα ξανά στην είσοδο των γραφείων. Αυτή τη φορά φορώντας τη φανέλα του Ολυμπιακού. Με τον κόσμο να τον αποθεώνει και να επικρατεί ντελίριο ενθουσιασμού.

Έβγαλε τις καθιερωμένες φωτογραφίες, αποθεώθηκε ξανά από τους εκστασιασμένους ΓΑΥΡΟΥΣ και γύρισε στα γραφεία όπου και ολοκλήρωσε τη διαδικασία, υπογράφοντας το συμβόλαιο συνεργασίας με τους «ερυθρόλευκους». Κατόπιν αναχώρησε από τα γραφεία της ΠΑΕ για το γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης», για να παρακολουθήσει το ματς με τον ΠΑΣ.

Θυμηθείτε ΕΔΩ τη ζωντανή γραπτή περιγραφή από την απίστευτη υποδοχή που επεφύλαξαν οι οπαδοί του Θρύλου στον μεγάλο Αφρικανό μέσο!

Διαβάστε επίσης

Πάει... Μαρόκο ο Καμαρά

Πάει... Μαρόκο ο Καμαρά

Εκεί θα συγκεντρωθεί η εθνική Γουινέας για μίνι προετοιμασία ενόψει του ματς με τη Δημοκρατία Κεντρική Αφρική!