Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Εξετάζουν συμμετοχή β' ομάδων στη νέα Football League

Εξετάζουν συμμετοχή β' ομάδων στη νέα Football League
Πέμπτη, 6 Σεπτεμβρίου 2018 - 19:27
Αρθρογράφος: Βαϊος Μπαλάφας
ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Ανοιχτό είναι το ενδεχόμενο της συμμετοχής β' ομάδων της Superleague στη νέα Football League από την αγωνιστική περίοδο 2019/20. Η νέα κατηγορία που θα λέγεται Football League θα προκύψει μετά την αναδιάρθρωση και θα είναι κάτω από την Superleague και League 1 (σ.σ.: η νέα Football League).

Έτσι η Superleague καλείται να αποφασίσει αν οι ΠΑΕ της μεγάλης κατηγορίας θα μπορούν να συμμετάσχουν με β' ομάδες, συνολικά οκτώ, στην τρίτη εθνική κατηγορία που δεν θα έχουν δικαίωμα ανόδου και θα στελεχώνονται από νέους σε ηλικία παίκτες και κάποιους της πρώτης ομάδας, αν θέλουν να παίρνουν παιχνίδια στα πόδια τους.

Αναλυτικά η απόφαση του σημερινού (06/09) ΔΣ της ΕΠΟ: «Οι προκηρύξεις των πρωταθλημάτων της Football League και της Γ΄ Εθνικής, στο άρθρο που αναφέρεται στη δημιουργία της Football League περιόδου 2019-20, θα επικαιροποιηθούν και επικυρωθούν μετά τη λήψη οριστικής απόφασης από τη Super League, αναφορικά με τη δυνατότητα συμμετοχής των β΄ ομάδων των ΠΑΕ στο πρωτάθλημα αυτό. Σε αντίθετη περίπτωση θα προβλεφθεί η άνοδος τεσσάρων (4) από τους οκτώ (8) δευτεραθλητές της Γ΄ Εθνικής, με βάση όσα προβλέπει ο Κ.Α.Π.».

Διαβάστε επίσης

Πανέτοιμος ο Βούκοβιτς

Πανέτοιμος ο Βούκοβιτς

Ο αμυντικός του Ολυμπιακού είναι μια χαρά και ταξίδεψε κανονικά με την αποστολών των Σέρβων στη Λιθουανία.