Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Καταρρέει το σύστημα

Καταρρέει το σύστημα
Πέμπτη, 6 Σεπτεμβρίου 2018 - 22:25
Αρθρογράφος: Βαϊος Μπαλάφας
ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Η κατάντια του ελληνικού ποδοσφαίρου απεικονίζεται από τα χάλια της διαιτησίας τις δυο πρώτες αγωνιστικές της Superleague. Παράλληλα, οι αντιδράσεις είναι πολλές και κάποιοι προβλέπουν ότι δεν θα τελειώσει το πρωτάθλημα, αν συνεχιστούν τα ίδια που, όπως φαίνεται, δεν θα είναι τα ίδια αλλά χειρότερα, ακόμη και σε σχέση με πέρσι.

Ουσιαστικά έχουμε καθολικές αντιδράσεις από το σύνολο των φιλάθλων και των ομάδων και όλες αυτές, τόσο τυπικά, όσο και ουσιαστικά δικαιώνουν τις περσινές καταγγελίες του Ολυμπιακού. Aρκετές εξ αυτών περιελάμβαναν και ονόματα για σύστημα που λυμαίνεται το ελληνικό ποδόσφαιρο τα οποία είναι γνωστά.

Οι γνωστοί-άγνωστοι που λυμαίνονται το ελληνικό ποδόσφαιρο ξεγυμνώθηκαν και οι καταιγιστικές εξελίξεις είναι μονόδρομος. Πλέον φωνάζουν μέχρι και ευνοημένες ομάδες (π.χ. ΠΑΟΚ)!

Το ίδιο το ποδόσφαιρο, προσοχή αυτό δεν έχει να κάνει με συγκεκριμένες ομάδες αλλά με όσους ανήκουν σε συγκεκριμένο... στρατόπεδο, δεν τους αντέχει. Οι αρμόδιοι δεν το έχουν καταλάβει, όμως το ποδόσφαιρο θα αποβάλλει τη σαπίλα, επειδή πλέον δεν κρύβεται, είτε με τη FIFA, είτε χωρίς της FIFA.

Αν, πραγματικά, η Παγκόσμια Ομοσπονδία ενδιαφέρεται για το ελληνικό ποδόσφαιρο οφείλει να πάρει μέτρα. Το σκηνικό της διαιτητικής εύνοιας υπέρ συγκεκριμένων ομάδων και της προσπάθειας να μπουν μπλόκα σε άλλες, δεν αντέχεται.

Και δεν είναι από τον Ολυμπιακό, αυτοί που προβλέπουν ότι δεν θα τελειώσει το πρωτάθλημα. Οι «ερυθρόλευκοι» χτύπησαν την κατάλληλη στιγμή το... καμπανάκι με τις καταγγελίες τους και έκαναν λάθος που δεν τους άκουσαν αυτοί που παίρνουν αποφάσεις, αν υποθέσουμε ότι με τόσους ξένους στην ΕΠΟ, υπάρχει η... ομπρέλα της FIFA, ρίχνοντας το βάρος στις δηλώσεις και στις ανακοινώσεις για τη διαιτησία. Άλλη καραμέλα κι αυτή, που... έλιωσε όπως και η... εξυγίανση!

Διαβάστε επίσης

Ανεβαίνει ο «Φέτφα»

Ανεβαίνει ο «Φέτφα»

Αρκετά καλή η απόδοση του Έλληνα μεσοεπιθετικού στο φιλικό με τον ΑΟ Χανιά Κισσαμικό.

Βασικός ο Ομάρ

Βασικός ο Ομάρ

Στην αρχική ενδεκάδα της Νορβηγίας, στο ματς με την Κύπρο για το Nations League.