Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πολυσύνθετος ο Ποντένσε

Πολυσύνθετος ο Ποντένσε
Παρασκευή, 7 Σεπτεμβρίου 2018 - 01:14
Αρθρογράφος: Παύλος Σαχτούρης
ΠΑΥΛΟΣ ΣΑΧΤΟΥΡΗΣ

Στα δύο τελευταία ματς πρωταθλήματος ο Ντανιέλ Ποντένσε πέτυχε γκολ. Αρχικά στην Αγγλία κόντρα στην Μπέρνλι που έδωσε και την πρόκριση στη φάση των ομίλων του Europa League και μετά με τον ΠΑΣ Γιάννινα στο γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης». Ο 23χρονος Πορτογάλος έχει πάρει τα πάνω του και δείχνει προσαρμόζεται ιδανικά στον Θρύλο.

Στο φιλικό της Πέμπτης κόντρα στον ΑΟ Χανιά Κισσαμικό, ο Πέδρο Μαρτίνς τον έβαλε να αγωνιστεί και στις τρεις θέσεις πίσω από τον σέντερ φορ. Ξεκίνησε κεντρικός, εκεί που βλέπουμε στα επίσημα ματς τον Φορτούνη, αλλά άλλαζε θέσεις με τους Ναουέλ και Βρουσάι και αγωνίστηκε και στα άκρα.

Το σημαντικότερο είναι πώς έδειξε ότι μπορεί να ανταποκριθεί σε όλους τους ρόλους κι αυτό είναι που χαροποιεί τον Πορτογάλο τεχνικό του Θρύλου που βλέπει πώς έχει πολλούς πολυσύνθετους παίκτες, που και πολύ καλοί είναι και σε πολλές θέσεις μπορούν να προσφέρουν με την ίδια επιτυχία.

Διαβάστε επίσης

Ταξίδι στην Ισπανία

Ταξίδι στην Ισπανία

Ανοικτό είναι το ενδεχόμενο να ταξιδέψει ο Πέδρο Μαρτίνς στη Βαλένθια για να δει το προσεχές ματς της Μπέτις (15/09, 19:30).

Ανεβαίνει ο «Φέτφα»

Ανεβαίνει ο «Φέτφα»

Αρκετά καλή η απόδοση του Έλληνα μεσοεπιθετικού στο φιλικό με τον ΑΟ Χανιά Κισσαμικό.