Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Θέλει να παίξει και το δείχνει ο Τουρέ!

Θέλει να παίξει και το δείχνει ο Τουρέ!
Παρασκευή, 7 Σεπτεμβρίου 2018 - 12:08

Ο Γιάγια Τουρέ ήρθε στον Ολυμπιακό, έπειτα από την τεράστια δική του επιθυμία να αγωνιστεί ξανά στα ερυθρόλευκα, αλλά και την υπέρβαση, μία ακόμη, του ηγέτη του Θρύλου, Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποίος του κάλυψε όλες τις απαιτήσεις του.

Ο Ιβοριανός μέσος, δεν ακολούθησε προετοιμασία με κάποια ομάδα αυτό το καλοκαίρι, και όπως είναι φυσικό βρίσκεται λίγο πιο πίσω σε επίπεδο φυσικής κατάστασης. Ωστόσο, έχει δείξει με το… καλημέρα σε όλους στην ομάδα το πόσο πολύ θέλει να παίξει άμεσα στον Θρύλο.

Ο παικταράς των Πειραιωτών πραγματοποιεί καθημερινά διπλές προπονήσεις στο Ρέντη, ώστε να είναι έτοιμος να αγωνιστεί ξανά με τα ερυθρόλευκα και να τεθεί στη διάθεση του Πέδρο Μαρτίνς.

Αν και αρχικά, γινόταν λόγος ότι «τρέχει» για τους αγώνες με τον ΠΑΟΚ και τη Μίλαν, ο ίδιος δείχνει αποφασισμένος να ανεβάσει ρυθμούς και να είναι έτοιμος ακόμη και στο ματς με την Μπέτις, το οποίο είναι στις 20 Σεπτεμβρίου, στην πρεμιέρα δηλαδή του Europa League.

Θέλει να παίξει άμεσα και το δείχνει ο Τουρέ, δημιουργώντας ικανοποίηση, αλλά και ανυπομονησία σε όλο τον κόσμο της ομάδας, ο οποίος περιμένει πως και πώς να τον θαυμάσει εντός των αγωνιστικών χώρων με τη φανέλα του Ολυμπιακού.

Η στιγμή αυτή φαίνεται ότι δεν αργεί, ειδικά με αυτή την τεράστια δίψα που βγάζει ο Τουρέ στις προπονήσεις, ώστε να φτάσει στα επιθυμητά επίπεδα φυσικής κατάστασης.

Διαβάστε επίσης

Άφησε πολύ καλές εντυπώσεις ο Ναουέλ!

Άφησε πολύ καλές εντυπώσεις ο Ναουέλ!

Ο 22χρονος Αργεντινός εξτρέμ έδειξε στο πρώτο του αγώνα με τα ερυθρόλευκα, έστω και σε φιλικό με τον Α.Ο. Χανιά Κισσαμικό, ότι με την ποιότητά του ανεβάζει πολύ το επίπεδο των Πειραιωτών στα «άκρα».