Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Άφησε πολύ καλές εντυπώσεις ο Ναουέλ!

Άφησε πολύ καλές εντυπώσεις ο Ναουέλ!
Παρασκευή, 7 Σεπτεμβρίου 2018 - 14:15

Την «πρώτη» του εμφάνιση, έστω και σε φιλικό αγώνα, κόντρα στον Α.Ο. Χανιά Κισσαμικό με τη φανέλα του Ολυμπιακού πραγματοποίησε ο Ματίας Ναουέλ.

Ο Αργεντινός εξτρέμ άφησε πολύ καλές εντυπώσεις στο ανεπίσημο ντεμπούτο του με τα ερυθρόλευκα, κάνοντας φανερό ότι μπορεί να ανεβάσει πολύ την ποιότητα των Πειραιωτών στα «άκρα».

Ο Ολυμπιακός με την προσθήκη του Ναουέλ έχει στο ρόστερ του 3 παίκτες πολύ υψηλού επιπέδου για τα «φτερά», Λάζαρο, Ποντένσε και Ναουέλ, οι οποίοι μπορούν με την προσωπικότητα και το ταλέντο τους να δώσουν πολλές λύσεις στον Πέδρο Μαρτίνς.

Οι πρώτοι 2, άλλωστε, το έχουν αποδείξει στις μέχρι τώρα εμφανίσεις τους, με τον Ναουέλ να δείχνει και εκείνος, αν και είναι ακόμη νωρίς για ασφαλή συμπεράσματα ότι έχει το ταλέντο και την ποιότητα που απαιτείται για να αγωνιστεί και να βοηθήσει τον Θρύλο.

Η χρονιά είναι μεγάλη, τα ματς πολλά και θα χρειαστούν και οι 3 να βρίσκονται σε πολύ καλή κατάσταση, ώστε να πετύχει η ομάδα τους στόχους της.

Είναι φανερό, ότι ο Πέδρο Μαρτίνς στηρίζει αρκετά στο παιχνίδι του στα «άκρα», αποκτώντας μία επιπλέον λύση, η οποία μάλιστα όπως φαίνεται μπορεί να κάνει τη διαφορά.

Διαβάστε επίσης

Προκαλούν τον Ολυμπιακό

Προκαλούν τον Ολυμπιακό

Χαρίστηκαν σε όσους διαιτητές αδίκησαν τους «ερυθρόλευκους», ενώ με την περίπτωση Φωτιάδη (Καστοριάς) εκτίθεται και ο Κάκος.

Θέλει να παίξει και το δείχνει ο Τουρέ!

Θέλει να παίξει και το δείχνει ο Τουρέ!

Ο Ιβοριανός παικταράς του Ολυμπιακού πραγματοποιεί καθημερινά διπλές προπονήσεις στο Ρέντη, ώστε να είναι έτοιμος να αγωνιστεί το συντομότερο δυνατό με τη φανέλα του Θρύλου.