Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Προκαλούν τον Ολυμπιακό

Προκαλούν τον Ολυμπιακό
Παρασκευή, 7 Σεπτεμβρίου 2018 - 16:06
Αρθρογράφος: Βαϊος Μπαλάφας
ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Για να γίνουμε περισσότερο κατανοητοί αντιγράφουμε όσα μετέδωσε (και) ο ΣΠΟΡ FM για τους διαιτητές που τιμωρούνται: Πρόκειται για τον Κουτσιαύτη (εξαιτίας του πέναλτι που έδωσε στον Πρίγιοβιτς και τις μη αποβολές σε Κώτσιρα και Ιγκλέσιας), τον Φωτιάδη (για το πέναλτι που έδωσε στον Ολυμπιακό απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα) και είτε τον Κομίνη (για τη μη αποβολή του Ρισβάνη στο Παναιτωλικός-Ατρόμητος), είτε τον Σιδηρόπουλο (για το πέναλτι που δεν έδωσε στον Παναθηναϊκό στο ματς με την Ξάνθη).

Προσέξτε λοιπόν το σκάνδαλο με τον Φωτιάδη (Καστοριάς) που φέρει την υπογραφή του παρατηρητή διαιτησίας του αγώνα, Ολυμπιακός-ΠΑΣ Γιάννινα 5-0 που ήταν ο Τάσος Κάκος! Ο Κερκυραίος, δεδομένου ότι οι πληροφορίες δεν διαψεύστηκαν, τιμωρεί τον ρέφερι για ένα πέναλτι (στο χέρι του Τζημόπουλου), το οποίο δεν αμφισβήτησε κανείς! Όμως, δεν τιμωρεί τον Φωτιάδη για το πέναλτι που δεν έδωσε στο τράβηγμα της φανέλας του Μιράντα από τον Τζημόπουλο. Ο Κάκος δεν τιμωρεί ούτε τον βοηθό Δημητριάδη (Καστοριάς), ο οποίος στο 0-0 έκοψε τον Τσιμίκα με ανύπαρκτο οφσάιντ, αν και ήταν τρία μέτρα πριν τον τελευταίο αμυνόμενο. Επίσης, ο Κάκος δεν τιμωρεί τον Δημητριάδη, παρότι, όπως φάνηκε στο γήπεδο, είχε ενεργό συμμετοχή στην απόφαση του Φωτιάδη για το πέναλτι υπέρ του Ολυμπιακού!

Μιλάμε για φοβερά και τρομερά πράγματα. Το συμπέρασμα που προκύπτει είναι όχι μόνο στους ορισμούς, όχι μόνο στις διαιτησίες αλλά μέχρι και στις τιμωρίες υπάρχει φιλοσοφία κατά του Ολυμπιακού.

-Για να δείτε τι (εμφύλιος) πόλεμος γίνεται. Από τη μια δεν τιμωρείται, ούτε παραπέμπεται ο Παπαδόπουλος, για τη διαιτησία (υπέρ της ΑΕΚ) ξεσήκωσε θόρυβο και ο ΠΑΟΚ, από την άλλη πλευρά η ΚΕΔ στην ανακοίνωσή της «καρφώνει» την ομάδα της Θεσσαλονίκης για τις δηλώσεις των Λουτσέσκου, Γιώργου Σαββίδη, ζητώντας από την ΕΠΟ να τους παραπέμψει στην αθλητική δικαιοσύνη. Τι ώρα θα γίνει αυτό;

-«Σε αυτό το κλίμα, είναι απολύτως απαράδεκτα τα επιζήμια σχόλια, που ξεπερνούν κάθε όριο, μερικών εκπροσώπων ορισμένων συλλόγων, που παρεμβαίνουν στην απόλυτη αυτονομία και την ανεξαρτησία της διαιτησίας. Υπ΄ αυτές τις συνθήκες, η Κ.Ε.Δ. ζήτησε από την Ε.Π.Ο. να αναλάβει περαιτέρω δράση, ώστε να σταματήσει τις ανώφελες εντάσεις και να προστατευθεί το ποδόσφαιρο», αναφέρει η προχθεσινή ανακοίνωση της ΚΕδ που... καρφώνει Λουτσέσκου, Γ. Σαββίδη.

Διαβάστε επίσης

Άφησε πολύ καλές εντυπώσεις ο Ναουέλ!

Άφησε πολύ καλές εντυπώσεις ο Ναουέλ!

Ο 22χρονος Αργεντινός εξτρέμ έδειξε στο πρώτο του αγώνα με τα ερυθρόλευκα, έστω και σε φιλικό με τον Α.Ο. Χανιά Κισσαμικό, ότι με την ποιότητά του ανεβάζει πολύ το επίπεδο των Πειραιωτών στα «άκρα».