Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Δε φεύγει ο Πάρντο

Δε φεύγει ο Πάρντο
Σάββατο, 8 Σεπτεμβρίου 2018 - 10:18

Ο Ολυμπιακός «ξεκαθάρισε» σε πολύ σημαντικό βαθμό με τους παίκτες που δεν υπολογίζονταν από τον Πέδρο Μαρτίνς, κάτι το οποίο αποτελούσε «αγκάθι» για την ομάδα.

Ωστόσο, στο ρόστερ των Πειραιωτών υπάρχουν ακόμη παίκτες που δεν βρίσκονται στα βασικά πλάνα του Πορτογάλου τεχνικού, όπως ο Φελίπε Πάρντο.

Ο Κολομβιανός, ωστόσο, όπως φαίνεται θα συνεχίσει και τη φετινή σεζόν στους «ερυθρόλευκους». Ο Πάρντο έδειξε και στο φιλικό με τον Α.Ο. Χανιά Κισσαμικό ότι δεν βρίσκεται σε καλή κατάσταση, δέχτηκε πολλές παρατηρήσεις από τον Μαρτίνς, ωστόσο, δεν φαίνεται διατεθειμένος να «τρέξει» τη μεταγραφή του. Είναι χαρούμενος στη χώρα μας και θέλει να μείνει.

Στον Ολυμπιακό, υπήρξε η σκέψη να αφεθεί ελεύθερος, ωστόσο, τελικά φαίνεται ότι θα μείνει στον Πειραιά, όμως αν συνεχίσει με αυτό το ρυθμό, θα τον δούμε πολύ λίγο έως καθόλου να αγωνίζεται.

Πάντως, οι «ερυθρόλευκοι» συνεχίζουν την αναζήτηση για να τον παραχωρήσουν, αν και πλέον οι επιλογές είναι πολύ λίγες, αφού έχει λήξει η μεταγραφική προθεσμία στα περισσότερα πρωταθλήματα ανά τον πλανήτη.

Διαβάστε επίσης

«Τρέλα» διαρκείας...

«Τρέλα» διαρκείας...

Ο κόσμος του Ολυμπιακού δείχνει ολοένα και περισσότερο την αγάπη του προς το σύλλογο, με το «φράγμα» των 20.000 εισιτηρίων να φαίνεται ότι θα σπάσει σύντομα.

Γουστάρει στον Θρύλο ο Τουρέ! (pic)

Γουστάρει στον Θρύλο ο Τουρέ! (pic)

Ο Ιβοριανός παικταράς έβαλε μία φωτογραφία από την υποδοχή του κόσμου στα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός στο προφίλ του στο twitter, δείχνοντας και πάλι το πόσο πολύ χαρούμενος είναι που επέστρεψε «σπίτι».