Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η… δίψα του Τουρέ «οδηγός» για όλους!

Η… δίψα του Τουρέ «οδηγός» για όλους!
Κυριακή, 9 Σεπτεμβρίου 2018 - 11:33

Ο Γιάγια Τουρέ επέστρεψε στον Ολυμπιακό, στο «σπίτι» του, όπως ο ίδιος τόνισε σε δηλώσεις του, και από εκείνη την ημέρα δεν έχει σταματήσει να δουλεύει, ώστε να φτάσει στα επιθυμητά επίπεδα φυσικής κατάστασης.

Ο Ιβοριανός παικταράς δείχνει συνεχώς ότι θέλει να αγωνιστεί με τα ερυθρόλευκα, δουλεύοντας ακόμη και στα ρεπό της ομάδας, ώστε να είναι το συντομότερο δυνατό έτοιμος.

Το πάθος και η… δίψα του Τουρέ να αγωνιστεί και να βοηθήσει την ομάδα δεν μπορεί παρά να αποτελεί «οδηγό» για όλους τους υπόλοιπους συμπαίκτες του. Όταν βλέπουν έναν παίκτη αυτής της κλάσης, έναν παίκτη εκ των κορυφαίων του πλανήτη τα τελευταία χρόνια, να δουλεύει ασταμάτητα, δεν έχουν παρά να κάνουν και εκείνοι το ίδιο, δίνοντας τα πάντα από τις προπονήσεις κιόλας της ομάδας.

Το πάθος του Γιάγια στα 35 του και έπειτα από αυτή τη σπουδαία καριέρα που έχει πίσω του, σίγουρα παρακινεί και όλους τους συμπαίκτες του, να δώσουν το 100%, ακολουθώντας το παράδειγμα του Ιβοριανού σούπερ σταρ.

Διαβάστε επίσης

Ξέρουν τον τρόπο... (vid)

Ξέρουν τον τρόπο... (vid)

Γκερέρο και Γκιγιέρμε έχουν αντιμετωπίσει στο παρελθόν τις Μπέτις και Μίλαν, όπου θα βρουν ξανά μπροστά τους στους ομίλους του Europa League, αυτή τη φορά με τον Ολυμπιακό.