Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Βάση της εθνικής ο Ολυμπιακός!

Βάση της εθνικής ο Ολυμπιακός!
Κυριακή, 9 Σεπτεμβρίου 2018 - 11:54
Αρθρογράφος: Δημήτρης Γρηγορόπουλος
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟΣ

Σημαντική νίκη πήρε η εθνική ομάδα στην Εσθονία, στην πρεμιέρα του Nations League, έχοντας έξι παίκτες που είτε παίζουν, είτε έπαιζαν στον Ολυμπιακό στην ενδεκάδα της!

Στην άμυνα υπήρχαν ο Βασίλης Τοροσίδης που αυτό το καλοκαίρι επέστρεψε στον Πειραιά, ο Μπάμπης Λυκογιάννης που έμαθε ποδόσφαιρο στις Ακαδημίες του Ολυμπιακού και έφτασε μέχρι την πρώτη ομάδα, αλλά και ο Κώστας Μανωλάς, ο οποίος στον Θρύλο έφτιαξε το όνομά του και πλέον θεωρείται ένας από τους κορυφαίους στόπερ στην Ευρώπη!

Στη μεσαία γραμμή ξεκίνησε βασικός ο Ανδρέας Μπουχαλάκης, ο οποίος εξαργύρωσε το πολύ κακό ξεκίνημα που έχει κάνει με τον Ολυμπιακό, κάνοντας τη δεύτερη συμμετοχή με την εθνική ανδρών, ο Κώστας Φορτούνης για τον οποίο τα σχόλια περιττεύουν και ο Κώστας Μήτρογλου, ο οποίος έγινε γνωστός σε όλη την Ευρώπη μέσω του Θρύλου!

Και να θυμίσουμε επίσης ότι το γκολ ξεκίνησε από σέντρα του Τοροσίδη, ο Μήτρογλου έδωσε την ασίστ με το κεφάλι και σκόραρε ο Φορτούνης!

Διαβάστε επίσης

Ξέρουν τον τρόπο... (vid)

Ξέρουν τον τρόπο... (vid)

Γκερέρο και Γκιγιέρμε έχουν αντιμετωπίσει στο παρελθόν τις Μπέτις και Μίλαν, όπου θα βρουν ξανά μπροστά τους στους ομίλους του Europa League, αυτή τη φορά με τον Ολυμπιακό.

Η… δίψα του Τουρέ «οδηγός» για όλους!

Η… δίψα του Τουρέ «οδηγός» για όλους!

Όταν ένας παίκτης τέτοιας κλάσης, δε σταματάει να δουλεύει ακόμη και στα ρεπό της ομάδας, δεν μπορεί παρά να παρακινήσει και όλους τους υπόλοιπους να τα δίνουν όλα ακόμη και στις προπονήσεις.