Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Γίνε για ακόμη μία χρονιά ο 12ος παίκτης του Ολυμπιακού! (pic)

Γίνε για ακόμη μία χρονιά ο 12ος παίκτης του Ολυμπιακού! (pic)
Δευτέρα, 10 Σεπτεμβρίου 2018 - 16:36

Ο κόσμος του Ολυμπιακού αποτελεί τη δύναμη του συλλόγου και αυτός που τον οδηγεί τόσα χρόνια σε αυτές τις τεράστιες επιτυχίες και στους τίτλους.

Αυτό σκοπεύει να κάνει και τη φετινή σεζόν, με τους ΓΑΥΡΟΥΣ να αποτελούν για ακόμη μία χρονιά τον 12ο παίκτη της ομάδας.

Η ζήτηση για τα εισιτήρια διαρκείας είναι τεράστια, κάτι το οποίο σημαίνει ότι σύντομα θα σπάσει το «φράγμα» των 20.000 γι΄αυτό θα πρέπει όσοι δεν έχουν κλείσει ακόμη θέση στο Ναό να βιαστούν.

Η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας ξεκίνησε και πάλι από σήμερα, Δευτέρα (10/09) και από το «Γ. Καραϊσκάκης», κάτι το οποίο θα συνεχιστεί καθημερινά από τις 10:00-18:00.

Δείτε την ανάρτηση της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Για ακόμα μία χρονιά γίνε ο 12ος παίκτης μας! Πάρε και εσύ θέση στην κερκίδα και ζήσε από κοντά μεγάλες νίκες, πολλές επιτυχίες και διακρίσεις, της αγαπημένης σου ομάδας! Γίνε ένα με τον Θρύλο, για να γράψουμε μαζί νέα κεφάλαια δόξας! ΟΛΥΜΠΙΑΚΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ! Συνεχίζεται καθημερινά, (Δευτέρα-Παρασκευή, 10:00-18:00) η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας! Περισσότερες πληροφορίες στο www.olympiacos.org και στο τηλέφωνο 210-4800920. For one more season, be our 12th player! Take your place in the stand and live your beloved team’s great victories, success and achievements! Be one with the Legend, so that together we write new chapters of glory! #OlympiakeMaziSou You can buy your season’s tickets daily (Monday to Friday, 10:00-18:00). For more info click on www.olympiacos.org or call 210-4800920. #olympiacos #seasonstickets #fans #karaiskaki #WeKeepOnDreaming

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη olympiacosfc (@olympiacosfc) στις

Διαβάστε επίσης