Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Σπουδαίο διπλό με τρομερό Τσιμίκα (vid)

Σπουδαίο διπλό με τρομερό Τσιμίκα (vid)
Δευτέρα, 10 Σεπτεμβρίου 2018 - 21:29

Σπουδαίο διπλό που την βάζει για τα καλά στο κυνήγι της πρόκρισης στην τελική φάση του Euro 2019 που θα διεξαχθεί στην Ιταλία πέτυχε η εθνική Ελπίδων.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα πήρε τη νίκη με 2-1 στην έδρα της Τσεχίας. Μεγάλως πρωταγωνιστής για την Ελλάδα ήταν ο αριστερός μπακ του Ολυμπιακού, Κώστας Τσιμίκας. Χάρη σε δικό του τέρμα η «γαλανόλευκη» πήρε ένα σπουδαίο διπλό.

Η ομάδα του Αντώνη Νικοπολίδη άνοιξε το σκορ με τον Λημνίο στο 44’ για να έρθει η ισοφάριση από την Τσεχία με τον Τάκατς στο 50΄. Ωστόσο ο Τσιμίκας είχε άλλα σχέδια και κάνοντας μια εντυπωσιακή κούρσα, έκοψε προς τον άξονα και με σουτ με το… δεξί έκανε το τελικό 2-1 για την εθνική μας ομάδα.

Παράλληλα, στην αναμέτρηση από πλευράς Ολυμπιακού, αγωνίστηκαν και οι Νικολάου και Ανδρούτσος. Και οι τρεις ποδοσφαιριστές του Θρύλου αγωνίστηκαν σε ολόκληρο το ενενηντάλεπτο.

Τσεχία: Στάνιεκ, Ματέγιου, Κούλιανεκ (67’ Τρούμπατς), Χάσεκ (67’ Κβετ), Πούλκραμπ, Τάκατς, Χέλεσιτς, Κραλ, Μάτουσεκ, Λίσκα, Λάντρα (79’ Ζάγιτς

ΕΛΛΑΔΑ: Κότσαρης, Σάλιακας, Τσιμίκας, Πασαλίδης, Νικολάου, Καραχάλιος, Βέργος (64’ Κωτσόπουλος), Λάμπρου (74’ Μανθάτης), Ανδρούτσος, Χατζηδιάκος, Λημνιός (87’ Κυριακόπουλος).

Δείτε το βίντεο από το τρομερό τέρμα του Τσιμίκα:

Διαβάστε επίσης

«Ας σοβαρευτούν στην ΑΕΚ κι ας μη δυναμιτίζουν το κλίμα»

«Ας σοβαρευτούν στην ΑΕΚ κι ας μη δυναμιτίζουν το κλίμα»

Η θέση του Ολυμπιακού για την ανακοίνωση των «κιτρινόμαυρων». Σφοδρή επίθεση στον Δ. Μελισσανίδη που έχει μένος για τον Λάζαρο και την προσπάθεια που γίνεται για να δημιουργηθεί κλίμα ενόψει της εκδίκασης της υπόθεσης στο Διαιτητικό Δικαστήριο.

Ο Μαντί με το 7!

Ο Μαντί με το 7!

Ο μέσος από τη Γουινέα επέλεξε αυτό το νούμερο για τη φανέλα του στην εθνική της Γουινέας.