Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Το μυαλό στο πρωτάθλημα

Το μυαλό στο πρωτάθλημα
Τετάρτη, 12 Σεπτεμβρίου 2018 - 19:36
Αρθρογράφος: Παύλος Σαχτούρης
ΠΑΥΛΟΣ ΣΑΧΤΟΥΡΗΣ

Καλή η πορεία στην Ευρώπη, σημαντική για τη θέση του Ολυμπιακού στην κατάταξη της UEFA και για το πρεστίζ του συλλόγου, αλλά ο βασικός στόχος του Ολυμπιακού είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος. Η επιστροφή στους τίτλους εντός συνόρων μετά το περσινό διάλλειμα. Αυτό είναι κάτι που δεν λέει μόνο ο Πέδρο Μαρτίνς, αλλά όλοι στο «στρατόπεδο» του Θρύλου. Μέσα στις προσεχείς ημέρες υπάρχουν δύο εντός έδρας ματς.

Αρχικά την Κυριακή (16/09) με τον Αστέρα Τρίπολης και εν συνεχεία την Πέμπτη (20/09) με την Μπέτις. Ο 48χρονος τεχνικός του Ολυμπιακού δεν έχει σταματήσει να εξηγεί στους παίκτες του πώς αυτή τη στιγμή μονάχα ένα ματς υπάρχει. Αυτό με τους Αρκάδες. Όλα τα άλλα είναι ακόμα μακριά και δεν πρέπει να τα σκέφτονται από τώρα.

Η αναμέτρηση με την ομάδα του Σάββα Παντελίδη είναι προ των πυλών και η νίκη το μοναδικό αποτέλεσμα. Θα χρειαστεί μεγάλη προσοχή και συγκέντρωση για να έρθουν οι τρεις βαθμοί και από το πρωί της Δευτέρας υπάρχει χρόνος για να ασχοληθούν οι «ερυθρόλευκοι» με την αναμέτρηση κόντρα στην ισπανική ομάδα.

Διαβάστε επίσης

«Τσέκαρε» τους Αρκάδες

«Τσέκαρε» τους Αρκάδες

Ο Πέδρο Μαρτίνς έχει παρακολουθήσει σε βίντεο τα περισσότερα φετινά ματς του Αστέρα Τρίπολης.

Θετικό πρόσημο!

Θετικό πρόσημο!

Ο Ολυμπιακός έχει 6 νίκες, 7 ισοπαλίες και μόλις 2 ήττες σε 15 εντός έδρας ματς με ισπανικές ομάδες.