Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Θέλουν να παίξουν!

Θέλουν να παίξουν!
Πέμπτη, 13 Σεπτεμβρίου 2018 - 14:40

Γέμισε ξανά το Ρέντη τη χθεσινή ημέρα, Τετάρτη (12/09), με τους διεθνείς του Ολυμπιακού, εκτός του Νάτχο, να επιστρέφουν στις προπονήσεις.

Ο Πέδρο Μαρτίνς είχε συνομιλία με τους Έλληνες διεθνείς, οι οποίοι του έστειλαν μήνυμα ότι είναι έτοιμοι να αγωνιστούν την Κυριακή κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης, παρά την κούραση που υπάρχει.

Ωστόσο, ο Πορτογάλος τεχνικός παρά τη θέληση που υπάρχει από τους παίκτες του, σχεδιάζει αλλαγές, και έτσι είναι πολύ πιθανό να αφήσει στον πάγκο, δίνοντας ανάσες σε μερικούς από τους διεθνείς της ομάδας.

Πάντως, το γεγονός ότι θέλουν όλοι να παίξουν δείχνει και το κλίμα που επικρατεί στους «ερυθρόλευκους» τη φετινή σεζόν, με τη «δίψα» όλων να αγωνιστούν και να βοηθήσουν τον Ολυμπιακό να είναι τεράστια και να φέρνει και τα θετικά αποτελέσματα που έχει μέχρι στιγμής ο Θρύλος.

Διαβάστε επίσης

Ατελείωτες ώρες στο Ρέντη!

Ατελείωτες ώρες στο Ρέντη!

Ο Πέδρο Μαρτίνς δουλεύει ασταμάτητα στον Ολυμπιακό, κάτι το οποίο έχει παίξει σημαντικό ρόλο στα θετικά αποτελέσματα και στην εικόνα των Πειραιωτών.

Οι κορυφαίοι «ερυθρόλευκοι» ήρωες! (pic)

Οι κορυφαίοι «ερυθρόλευκοι» ήρωες! (pic)

Το Europa League δημοσίευσε στα social media, τους πέντε κατά τη γνώμη του, κορυφαίους παίκτες που έχουν αγωνιστεί στον Ολυμπιακό, ζητώντας από τον κόσμο να αναδείξει τον καλύτερο όλων.

Έτοιμοι Βούκοβιτς και Χασάν

Έτοιμοι Βούκοβιτς και Χασάν

Οι δύο παίκτες του Ολυμπιακού έχουν ξεπεράσει πλήρως τους τραυματισμούς που τους ταλαιπώρησαν το τελευταίο διάστημα.