Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ατελείωτες ώρες στο Ρέντη!

Ατελείωτες ώρες στο Ρέντη!
Πέμπτη, 13 Σεπτεμβρίου 2018 - 14:56

Ο Πέδρο Μαρτίνς έχει δείξει από την πρώτη ημέρα που βρίσκεται στον Ολυμπιακό το πόσο πολύ θέλει να πετύχει στους «ερυθρόλευκους», περνώντας αμέτρητες ώρες στο Ρέντη.

Ο Πορτογάλος τεχνικός συνεχίζει να δουλεύει ασταμάτητα, με στόχο να οδηγήσει την ομάδα ξανά στους τίτλους στην Ελλάδα και μία καλή πορεία στην Ευρώπη, παίζοντας παράλληλα ωραίο ποδόσφαιρο.

Μέχρι στιγμής ο Ολυμπιακός έχει εντυπωσιάσει, πετυχαίνοντας 5 νίκες και 1 ισοπαλία, στις πρώτες 6 αναμετρήσεις της σεζόν, και στα θετικά αποτελέσματα και στην εικόνα των Πειραιωτών έχει παίξει σημαντικό ρόλο η σκληρή δουλειά του κόουτς του Θρύλου.

Ο 48χρονος προπονητής είναι απόλυτα ικανοποιημένος από το ρόστερ που διαθέτει, κάτι το οποίο υπογράμμισε στις δηλώσεις που παραχώρησε το μεσημέρι της Πέμπτης (12/09) στη Nova. Επίσης, τόνισε πως δεν έχει ακόμη να προλάβει να δει πολλά πράγματα από την Αθήνα, αφού τις περισσότερες ώρες τις περνάει στο Ρέντη.

Είναι φανερό, λοιπόν, ότι ο Πορτογάλος επιθυμεί να έχει όλα τα πράγματα υπό τον έλεγχό του, τσεκάρει τα πάντα τόσο από την ομάδα όσο και από τους αντιπάλους του Ολυμπιακού, γεγονός που δημιουργεί αισιοδοξία ενόψει της συνέχειας.

Διαβάστε επίσης

Θέλουν να παίξουν!

Θέλουν να παίξουν!

Οι Έλληνες διεθνείς έστειλαν μήνυμα στον Πέδρο Μαρτίνς ότι είναι έτοιμοι να αγωνιστούν παρά την κούραση που υπάρχει.

Οι κορυφαίοι «ερυθρόλευκοι» ήρωες! (pic)

Οι κορυφαίοι «ερυθρόλευκοι» ήρωες! (pic)

Το Europa League δημοσίευσε στα social media, τους πέντε κατά τη γνώμη του, κορυφαίους παίκτες που έχουν αγωνιστεί στον Ολυμπιακό, ζητώντας από τον κόσμο να αναδείξει τον καλύτερο όλων.