Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τρόμος στο ποδόσφαιρο από τη δολοφονική επίθεση στον Τσιχριτζή!

Τρόμος στο ποδόσφαιρο από τη δολοφονική επίθεση στον Τσιχριτζή!
Πέμπτη, 13 Σεπτεμβρίου 2018 - 17:07

Σοκ στον κόσμο του ποδοσφαίρου έχει προκαλέσει η μαφιόζικη επίθεση εναντίον του προέδρου της ΕΠΣ Κορινθίας, Μιχάλη Τσιχριτζή. Η επίθεση φαίνεται πως ήταν επαγγελματική, καθώς ο κουκουλοφόρος τού είχε στήσει ενέδρα, έξω από το σπίτι του στα Λουτρά της Ωραίας Ελένης και του επιτέθηκε με σιδερένιο γκλομπ, με το οποίο τον χτύπησε στο κεφάλι στα χέρια και στα πόδια. Η επίθεση έγινε αργά το βράδυ της Τρίτης, ο Τσιχριτζής εξακολουθεί να νοσηλεύεται, ενώ την Παρασκευή (14/09) θα υποβληθεί σε εγχείρηση στο χέρι του, όπου υπέστη κάταγμα.

Η επίθεση στον πρόεδρο της ΕΠΣ Κορινθίας είναι παρόμοια με αυτή που έλαβε χώρα, πριν από τέσσερα χρόνια εναντίον του τότε αναπληρωτή προέδρου της ΚΕΔ, Χριστόφορου Ζωγράφου. Επίσης, είναι ένα από τα πολλά κρούσματα βίας που έχουν δημιουργήσει μεγάλη αλυσίδα στον χώρο του ποδοσφαίρου, με την αστυνομία να μην έχει προχωρήσει σε κάποια σύλληψη. Άραγε εξετάστηκε η πιθανότητα να συνδέονται, αν όχι όλες, κάποιες επιθέσεις εναντίον διαιτητών και παραγόντων του ποδοσφαίρου; Κατά τα άλλα η Κυβέρνηση θέλει... εξυγίανση.

Ειδικά στην περίπτωση του Τσιχριτζή προβληματίζει, σύμφωνα με καταγγελία, διαφαινόμενη αδιαφορία της, καθώς πηγές αναφέρουν ότι δεν έδειξε ιδιαίτερη επιμέλεια να μαζέψει το σιδερένιο γκλομπ και άλλα, που θα μπορούσαν να θεωρηθούν ως στοιχεία, τα οποία άφησε ο δράστης στο μέρος της επίθεσης. Αυτό έγινε, όμως με κάποια καθυστέρηση...

Μετά την μαφιόζικη επίθεση στον Μιχάλη Τσιχριτζή, η ΕΠΣ Κορινθίας εξέδωσε την εξής ανακοίνωση: «Το Δ.Σ της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Κορινθίας, με αφορμή την επίθεση που δέχθηκε ο Πρόεδρος της Ένωσης κ. Μιχάλης Τσιχριτζής, από αγνώστους, την στιγμή που επέστρεφε στο σπίτι του, καταδικάζει απερίφραστα την άνανδρη αυτή επίθεση και καλεί τις αρμόδιες αρχές να κάνουν ότι είναι δυνατόν ώστε να βρεθούν οι ένοχοι.

Δυστυχώς ένας ακόμη κρίκος προστέθηκε στην αλυσίδα των επιθέσεων σε ανθρώπους που ασχολούνται με το ποδόσφαιρο, και δυστυχώς οι δράστες παραμένουν ακόμα στο σκοτάδι.

Εγκληματικές επιθέσεις, απειλές, φθορές περιουσιακών στοιχείων και ξυλοδαρμοί παραγόντων δεν έχουν καμία θέση στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο του Νομού μας, όπως το θέλουμε και τον ονειρευόμαστε.

Κάνουν τεράστιο λάθος όσοι νομίζουν ότι θα επιβάλουν όρους παρακράτους και παρανομίας στο ερασιτεχνικό Κορινθιακό Ποδόσφαιρο.

Το Δ/Σ και υπάλληλοι της Ε.Π.Σ. Κορινθίας καταδικάζουμε την άνανδρη και εγκληματική αυτή επίθεση σε βάρος του προέδρου μας και του ευχόμαστε να βγει από αυτή την περιπέτεια υγιής και δυνατός να συνεχίσει το έργο του.

Εκ του Δ.Σ της ΕΠΣ Κορινθίας»

Διαβάστε επίσης