Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Εγκώμια των Ιταλών για Θρύλο...

Εγκώμια των Ιταλών για Θρύλο...
Παρασκευή, 14 Σεπτεμβρίου 2018 - 09:59

Το Europa League πλησιάζει στην έναρξη του, η πρεμιέρα είναι προγραμματισμένη για τις 20 Σεπτεμβρίου, με τα ιταλικά Μέσα να συνεχίζουν τις αναλύσεις για τους αντιπάλους της Μίλαν.

Στα ιταλικά Μέσα, λοιπόν, και πιο συγκεκριμένα στην spaziocalcio.it γίνεται αναφορά στον Ολυμπιακό, καλώντας την Μίλαν να είναι ιδιαίτερα προσεκτική κόντρα στους «ερυθρόλευκους».

Στο εν λόγω άρθρο επισημαίνεται το εξαιρετικό ξεκίνημα των Πειραιωτών, η απόκτηση του Γιάγια Τουρέ, ο οποίος όπως αναφέρεται ανεβάζει επίπεδο και δίνει προσωπικότητα στην ομάδα. Επίσης, τα ιταλικά ΜΜΕ εφιστούν την προσοχή στους Λάζαρο, Γκερέρο, αλλά και στον Κώστα Φορτούνη, ο οποίος αποτελεί το «μυαλό» όλης της επίθεσης του Θρύλου, όπως επισημαίνουν.

Αναλυτικά στο δημοσίευμα αναφέρεται μεταξύ άλλων:

«Το ξεκίνημα αυτής της χρονιάς είναι θετικό με προκρίσεις χωρίς μεγάλη δυσκολία για τον τρίτο προκριματικό γύρο και τα πλέι οφ του Europa League (απέκλεισε την Μπέρνλι) και με δύο νίκες στις ισάριθμες πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος. Επίσης, απέκτησε την τελευταία στιγμή τον Γιάγια Τουρέ, ο οποίος επέστρεψε στην Ελλάδα πιθανότατα για να κλείσει την καριέρα του, ανεβάζοντας το επίπεδο της ομάδας αλλά πάνω από όλα την προσωπικότητα στη μεσαία γραμμή του Ολυμπιακού. Ο Πέδρο Μαρτίνς έχει επιλέξει το 4-2-3-1 για να παρατάξει τους παίκτες του, με τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο, ο οποίος έχει αγωνιστεί στην Μπολόνια να είναι αδιαμφισβήτητα από τα κέρδη του, έχοντας σκοράρει ήδη 5 γκολ. Προσοχή χρειάζεται επίσης στον επιθετικό που ήρθε από την Λεγκανές Μιγκέλ Άνχελ Γκερέρο και στον Κώστα Φορτούνη, ο οποίος είναι το «μυαλό» στην επίθεση για όλη την ομάδα».

Διαβάστε επίσης

«Χρόνια πολλά Σισέ» (pic)

«Χρόνια πολλά Σισέ» (pic)

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός έστειλε τις ευχές της στον Σενεγαλέζο αμυντικό της ομάδας, ο οποίος έχει σήμερα (14/09) τα γενέθλιά του.

Ανεβαίνει ο Τουρέ...

Ανεβαίνει ο Τουρέ...

Ο Ιβοριανός μέσος του Ολυμπιακού συμμετείχε και στο διπλό των Πειραιωτών και αυξάνει συνεχώς ένταση, ώστε να τεθεί άμεσα στη διάθεση του Πέδρο Μαρτίνς.

«Καυτός» φάκελος στη FIFA

«Καυτός» φάκελος στη FIFA

Τον παρέδωσε ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ηρακλείου, Νίκος Τζώρτζογλου στους Χούμπελ, Φούσεκ και όχι μόνο!