Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ανεβαίνει ο Τουρέ...

Ανεβαίνει ο Τουρέ...
Παρασκευή, 14 Σεπτεμβρίου 2018 - 11:07

Ο Γιάγια Τουρέ είναι ένας τεράστιος παίκτης, ένας εκ των κορυφαίων τα τελευταία χρόνια στον πλανήτη, και γνωρίζει πολύ καλά ο ίδιος το πώς θα προετοιμαστεί, ώστε να είναι σε θέση να βοηθήσει το συντομότερο δυνατό τον Ολυμπιακό.

Αυτό, τόνισε και στις δηλώσεις του ο Πέδρο Μαρτίνς, επισημαίνοντας επίσης ότι το ντεμπούτο του στη νέα του θητεία στον Θρύλο δεν θα αργήσει.

Ο Ιβοριανός μέσος δουλεύει πάρα πολύ στις προπονήσεις των Πειραιωτών, ανεβάζοντας συνεχώς ένταση, ώστε να μπορέσει να καλύψει το χαμένο έδαφος. Μάλιστα, συμμετείχε και στο χθεσινό (13/09) διπλό των Πειραιωτών, δείχνοντας ότι όσο περνάνε οι ημέρες βρίσκεται ολοένα και σε καλύτερο επίπεδο φυσικής κατάστασης.

Φυσικά, μόνο όταν θα είναι στο 100% θα αγωνιστεί, με τον Πορτογάλο κόουτς να μη θέλει σε καμία περίπτωση να ρισκάρει με κάποιο τραυματισμό του.

Πάντως, το σίγουρο είναι ότι ο Τουρέ συνεχώς ανεβαίνει, με την επιστροφή του μέσα στους αγωνιστικούς χώρους με τη φανέλα του Ολυμπιακού να βρίσκεται όλο και πιο κοντά.

Διαβάστε επίσης

Ο κόσμος γουστάρει και το δείχνει!

Ο κόσμος γουστάρει και το δείχνει!

Οι φίλοι του Ολυμπιακού συνεχίζουν να δείχνουν έμπρακτα τη στήριξή τους στην αγαπημένη τους ομάδα, με περισσότερους από 19.000 να έχουν κλείσει θέση στο Ναό.

Ανακοίνωση για τα διαρκείας

Ανακοίνωση για τα διαρκείας

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ενημέρωσε τους φίλους της ομάδας τους τρόπους διάθεσης και παραλαβής για τα εισιτήρια διαρκείας.

«Χρόνια πολλά Σισέ» (pic)

«Χρόνια πολλά Σισέ» (pic)

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός έστειλε τις ευχές της στον Σενεγαλέζο αμυντικό της ομάδας, ο οποίος έχει σήμερα (14/09) τα γενέθλιά του.

Εγκώμια των Ιταλών για Θρύλο...

Εγκώμια των Ιταλών για Θρύλο...

Νέα ιταλικά Μέσα αναλύουν τον αντίπαλο των «ροσονέρι» στους ομίλους του Europa League, Ολυμπιακό, κάνοντας ειδική μνεία στους Τουρέ, Λάζαρο, Γκερέρο και Φορτούνη.