Ντουντούκα
Γεμίζουμε το Καραϊσκάκη, φοράμε την ερυθρόλευκη και ξεκινάμε για την επιστροφή του ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑ στην κορυφή!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Εξαντλήθηκαν οι θέσεις ΑΜΕΑ ενόψει Αστέρα Τρίπολης

Εξαντλήθηκαν οι θέσεις ΑΜΕΑ ενόψει Αστέρα Τρίπολης
Παρασκευή, 14 Σεπτεμβρίου 2018 - 15:31

Τον Αστέρα Τρίπολης αντιμετωπίζει την Κυριακή (16/09) ο Ολυμπιακός για την 3η αγωνιστική του ελληνικού πρωταθλήματος.

Οι «ερυθρόλευκοι» εξέδωσαν ανακοίνωση με την οποία ενημερώνουν τους φίλους της ομάδας με ειδικές ανάγκες (Α.Μ.Ε.Α.) για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Αναλυτικά:

«H ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, για τον αγώνα της 3ης Αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Super League μεταξύ των ομάδων ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ που θα διεξαχθεί στο στάδιο "Γ. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ" την Κυριακή 16/9/18 και ώρα 20:30, ενημερώνει τους φίλους/AMEA της ομάδας για τα εξής:

Στο πλαίσιο της καλύτερης εξυπηρέτησης των Ατόμων Με Ειδικές Ανάγκες (Α.Μ.Ε.Α.), οι θέσεις που βρίσκονται πλησίον των εισόδων Α1 και Α2, και έχει προβλεφθεί να εξυπηρετούν 40 άτομα με τους συνοδούς τους, τα οποία αντιμετωπίζουν κινητικά προβλήματα και χρησιμοποιούν για το λόγο αυτό ειδικά αμαξίδια, έχουν ήδη καλυφθεί, αφού οι φίλαθλοι – Α.Μ.Ε.Α έδειξαν ανταπόκριση και επικοινώνησαν τηλεφωνικά για να δηλώσουν την επιθυμία τους να παρακολουθήσουν τον αγώνα.

Άλλοι φίλαθλοι – Α.Μ.Ε.Α, που δεν πρόλαβαν να επικοινωνήσουν στον αποκλειστικό για αυτά τηλεφωνικό αριθμό 210-4800909, παρακαλούνται να μην προσέλθουν στο γήπεδο, ώστε να αποφευχθεί η ταλαιπωρία τους, καθώς δεν υπάρχει η δυνατότητα εξυπηρέτησής τους».

Διαβάστε επίσης

Ούτε ένας από τους 14 περσινούς!

Ούτε ένας από τους 14 περσινούς!

Απ' όσους έπαιξαν στο αντίστοιχο περσινό ματς με τον Αστέρα Τρίπολης δεν θα είναι ούτε ένας στην αποστολή για το παιχνίδι της Κυριακής.