Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Προτεραιότητα το εντός έδρας απόλυτο!

Προτεραιότητα το εντός έδρας απόλυτο!
Σάββατο, 15 Σεπτεμβρίου 2018 - 02:26

«Δύο στα δύο» για τον Ολυμπιακό στο πρωτάθλημα και το τρίτο ματς της Superleague 2018/19 είναι την Κυριακή κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης, στο γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης (20:30). Όπως όλα δείχνουν, ο Πέδρο Μαρτίνς θα πάει στα σίγουρα, δηλαδή θα επιλέξει μια ενδεκάδα με τα γνωστά πρόσωπα των προηγούμενων αναμετρήσεων. Κι αυτό διότι, το πρώτο που τον ενδιαφέρει είναι οι τρεις βαθμοί και το «τρία στα τρία» στην εκκίνηση του πρωταθλήματος, ενώ όλα τα υπόλοιπα έπονται.

Ο Πορτογάλος τεχνικός στις δοκιμές που έκανε την Παρασκευή είχε με τους «βασικούς», τη γνωστή ενδεκάδα της σεζόν. Στο τέρμα τον Γιαννιώτη, στην άμυνα τους Ομάρ, Μιράντα, Βούκοβιτς και Τσιμίκα. Στα χαφ Μπουχαλάκη και Καμαρά, ενώ μπροστά τους την τριάδα των Ποντένσε, Χριστοδουλόπουλου και Φορτούνη. Στην επίθεση ο Γκερέρο. Ο 48χρονος τεχνικός ποντάρει στη συνοχή και τη χημεία αυτά της ενδεκάδας, αυτών των παικτών, από το να κάνει αλλαγές που θα χαλάσουν την πετυχημένη «συνταγή».

Ειδικά από τη στιγμή που συνομίλησε με τους διεθνείς, είδε πώς όλα είναι μια χαρά, φαίνεται πώς αποφάσισε να μην αλλάξει κάτι. Αλλά επειδή στο ποδόσφαιρο, η… έκπληξη είναι πάντα μέσα στο πρόγραμμα, δεν θα πρέπει να αποκλειστεί κάτι αντίστοιχο από τον τεχνικό του Ολυμπιακό.

Αν και σε γενικές γραμμές είναι ένας προπονητής που δεν το συνηθίζει και με βάση όσα έχει δείξει ως τώρα, όλα δείχνουν πώς ο Ολυμπιακός θα ξεκινήσει το ματς κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης με την παραδοσιακή, φετινή του ενδεκάδα.

Διαβάστε επίσης