Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Στα εκδοτήρια τα «μαγικά χαρτάκια»!

Στα εκδοτήρια τα «μαγικά χαρτάκια»!
Σάββατο, 15 Σεπτεμβρίου 2018 - 16:31

Η φάση των ομίλων του Europa League ξεκινά την προσεχή Πέμπτη για τον Ολυμπιακό με τον εντός έδρας αγώνα κόντρα στην Μπέτις (20/09, 22:00). Τα εισιτήρια της αναμέτρησης κόντρα στους Ισπανούς κυκλοφόρησαν την Παρασκευή το πρωί μέσω ίντερνετ και η ζήτηση είναι μεγάλη.

Την Κυριακή το πρωί, από τις 10:00, θα διατίθενται και από τα εκδοτήρια του γηπέδου «Γ. Καραϊσκάκης». Με τη διαδικασία να κρατά ως και τις 20:30, την ώρα δηλαδή που ξεκινά το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης. Τα «μαγικά χαρτάκια» για το ματς με τους Ισπανούς θα γίνουν ανάρπαστα και όποιος θέλει να είναι την Πέμπτη το βράδυ στις κερκίδες, πρέπει να βιαστεί. Αλλιώς δεν θα βρει θέση.

Ήδη τα εισιτήρια διαρκείας έχουν ήδη ξεπεράσει τις 19.000, ενώ η διάθεσή του δεν σταματά το Σαββατοκύριακο. Τόσο το Σάββατο όσο και την Κυριακή, από τις 10:00 ως τις 15:00, μπορεί όποιος θέλει να πάει και να βγάλει το διαρκείας του. Αυτό σημαίνει πώς όλο και μειώνονται τα υπόλοιπα εισιτήρια θα είναι στη διάθεση του κόσμου, στα εκδοτήρια.

Η δίψα των ΓΑΥΡΩΝ είναι τεράστια και με τη ζήτηση που υπάρχει, οδεύουμε ολοταχώς για sold out. Γεμίζουμε το «Γ. Καραϊσκάκης» και λαός του Θρύλου που κάνει πάντα τη διαφορά, που δίνει έξτρα ώθηση στην ομάδα, θα είναι και πάλι ο 12ος παίκτης που θα σπρώξει τον Ολυμπιακό σε μια ακόμα μεγάλη ευρωπαϊκή νίκη κόντρα στην Μπέτις.

Διαβάστε επίσης

«Είστε η δύναμή μας»! (pic)

«Είστε η δύναμή μας»! (pic)

Ο Ολυμπιακός έκανε κάλεσμα μέσω social media στους ΓΑΥΡΟΥΣ προκειμένου να φορέσουν την «ερυθρόλευκη» στο Ναό στο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης.

Γεμίζουμε το Κάστρο μας!

Γεμίζουμε το Κάστρο μας!

Απίστευτη η στήριξη των ΓΑΥΡΩΝ στην ομάδα. Διπλάσια η προπώληση των εισιτηρίων του ματς με τον Αστέρα Τρίπολης με την αντίστοιχη εκείνου με τα Γιάννινα.