Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Αυτό θα πει… εξυγίανση! Να μην βλέπουν οι διαιτητές τίποτα… (vid)

Αυτό θα πει… εξυγίανση! Να μην βλέπουν οι διαιτητές τίποτα… (vid)
Σάββατο, 15 Σεπτεμβρίου 2018 - 19:18

Στον… κόσμο του είναι ο Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος (Αρκαδίας) στο Ηράκλειο, ο οποίος σφυρίζει το ματς ΟΦΗ-ΠΑΟΚ. Ο ρέφερι, ο οποίος είναι και φαβορί για να γίνει διεθνής, φαίνεται πως έχει χάσει το ματς, με αποτέλεσμα να έχει παραβλέψει πολλές κίτρινες σε παίκτες του ΠΑΟΚ, όμως έκανε το μεγάλο λάθος στις καθυστερήσεις!

Μετά το 2-1 υπέρ του ΠΑΟΚ, ο Πασχαλάκης γύρισε πίσω του, όπου βρίσκεται η κερκίδα των οπαδών του ΟΦΗ, έκανε χειρονομίες και ταυτόχρονα φάνηκε να τους βρίζει («έτσι γ...», δείχνει το βίντεο να λέει). Παρόλα αυτά ο ρέφερι δεν είδε τίποτα, όπως και ο βοηθός Κώστας Ψάρρης που ανέβηκε το καλοκαίρι στη SuperLeague. Ο βοηθός ανήκει στην ΕΠΣ Ζακύνθου, που υπενθυμίζουμε ότι είναι το νησί του Κοντονή, αξέχαστες οι καταγγελίες για απειλές στις εκλογές της που άφησαν άφωνη όλη την Ελλάδα!

Μετά την ενέργεια του Πασχαλάκη και πριν γίνει η σέντρα για το γκολ, ο τέταρτος Κώστας Τσαμούρης (Πειραιά) κάλεσε κοντά του τον Διαμαντόπουλο και κάτι του είπε. Είναι αδύνατον να γνωρίζουμε, αν τον ενημέρωσε για την ενέργεια του Πασχαλάκη.

Η ουσία είναι ότι ο Διαμαντόπουλος έκανε... εξυγίανση και κανονικά έπρεπε να αποβάλλει τον Πασχαλάκη για την ενέργειά του που ξεσήκωσε τους οπαδούς του ΟΦΗ.

Δείτε και βίντεο εδώ από άλλη οπτική γωνία.

Διαβάστε επίσης

Σοβαρός και προσηλωμένος στον Θρύλο

Σοβαρός και προσηλωμένος στον Θρύλο

Έχει αρχίσει να... γυαλίζει σε ομάδες του εξωτερικού ο Κώστας Τσιμίκας, αλλά ο ίδιος παραμένει προσηλωμένος στις υποχρεώσεις του με τον Ολυμπιακό.

«Είστε η δύναμή μας»! (pic)

«Είστε η δύναμή μας»! (pic)

Ο Ολυμπιακός έκανε κάλεσμα μέσω social media στους ΓΑΥΡΟΥΣ προκειμένου να φορέσουν την «ερυθρόλευκη» στο Ναό στο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης.