Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Γελάει όλη η Κρήτη!

Γελάει όλη η Κρήτη!
Σάββατο, 15 Σεπτεμβρίου 2018 - 21:16

Το ματς του ΟΦΗ με τον ΠΑΟΚ είχε μεγάλο ενδιαφέρον. Ειδικά ο τρόπος με τον οποίο αντιμετώπισαν οι γηπεδούχοι το ματς με την ομάδα της Θεσσαλονίκης. Στα πλάνα για το ματς ήταν να βρεθούν στην αρχική ενδεκάδα της ομάδας του Ηρακλείου οι Παπάζογλου, Πλατέλλας, Κουτσιανικούλης και Αραβίδης.

Έμπειροι, ικανοί να κάνουν τη διαφορά, αλλά εντελώς… τυχαία αυτοί οι τέσσερις έμειναν στον πάγκο και δεν ήταν τελικά στο αρχικό σχήμα του ΟΦΗ. Μετά πώς να μην γελάει η Κρήτη με όσα έγιναν! Καλώς ή κακώς, η προσέγγιση που είχαν ορισμένοι στο ματς είναι για… γέλια.

Όλη η Κρήτη γελούσε με αυτά που έβλεπε! Τα χαχανητά έφτασαν σε κάθε άκρη του νησιού, σε κάθε σημείο του! Και πώς να μην γελάει κανείς με όσα έγιναν! Μαζί με πολλά άλλα. Λες και ορισμένοι δεν είχαν καθαρό μυαλό την ώρα της αναμέτρησης και έκαναν το ένα λάθος μετά το άλλο, από το πρώτο λεπτό. Στο μέλλον ας προσέξουν λίγο γιατί κάνουν… μπαμ αυτά τα «σφάλματα»!

Διαβάστε επίσης

Απίστευτα προκλητικός ο Πασχαλάκης (vids)

Απίστευτα προκλητικός ο Πασχαλάκης (vids)

Ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ πυροδότησε το κλίμα με τις χειρονομίες προς την εξέδρα των οπαδών του ΟΦΗ και τη βρισιά «έτσι γ@μ@ω»! Σκάνδαλο αν δεν επέμβει ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας της ΕΠΟ.

Η πρώτη του Σα!

Η πρώτη του Σα!

Ο Πορτογάλος τερματοφύλακας βρίσκεται για πρώτη φορά στην αποστολή του Ολυμπιακού.