Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Απίστευτα προκλητικός ο Πασχαλάκης (vids)

Απίστευτα προκλητικός ο Πασχαλάκης (vids)
Σάββατο, 15 Σεπτεμβρίου 2018 - 21:33
Αρθρογράφος: Βαϊος Μπαλάφας
ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Απαράδεκτος ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ Αλέξανδρος Πασχαλάκης. Προκλητικός όσο δεν παίρνει! Οι χειρονομίες τους προς την εξέδρα των οπαδών του ΟΦΗ τους ξεσήκωσε, με αποτέλεσμα να υπάρχει σοβαρός κίνδυνος να ξεφύγει η κατάσταση, καθώς η ενέργειά του προκαλεί βία!

Στο 45’+4 του αγώνα ΟΦΗ-ΠΑΟΚ, μετά το 2-1 υπέρ της ομάδας του, ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ αντί να πανηγυρίσει με τους συμπαίκτες του γύρισε προς τα πίσω, προς την εξέδρα των οργανωμένων οπαδών του ΟΦΗ και τους έκανε χειρονομίες, ενώ στο βίντεο φαίνεται να λέει τη φράση «έτσι γ@μ@ω»!

Προσέξτε, η εξέδρα των οργανωμένων οπαδών του ΟΦΗ βρίσκεται ένα μέτρο πίσω από την εστία που ήταν ο Πασχαλάκης στο πρώτο ημίχρονο, άρα υπάρχει πρόκληση βίας!

Κακώς δεν τον απέβαλε ο διαιτητής Διαμαντόπουλος (Αρκαδίας), όμως το ερώτημα είναι αν υπάρχει ποδοσφαιρικός εισαγγελέας της ΕΠΟ. Θα παρέμβει;

Ξεκάθαρα έχει αρμοδιότητα με βάση το άρθρο 25 του Πειθαρχικού Κώδικα. Επίσης στο ίδιο άρθρο αναφέρεται ότι «η εξουσία άσκησης δίωξης με βάση το οπτικό υλικό (ήτοι εκτός Φ.Α.) δεν ανήκει στις πειθαρχικές Επιτροπές αλλά μόνο στον Υπεύθυνο άσκησης δίωξης ποδοσφαιρικών αδικημάτων».

Γίνεται αντιληπτό που αν δεν παρέμβει θα πρόκειται για μεγάλο σκάνδαλο, καθώς ο κανονισμός είναι ξεκάθαρος, ενώ το βίντεο υπάρχει...

Σημειώνουμε ότι οι χειρονομίες και η βρισιά του Πασχαλάκη προκάλεσαν τις έντονες αντιδράσεις των ανθρώπων του ΟΦΗ. Μόλις ο Διαμαντόπουλος σφύριξε τη λήξη του ημιχρόνου, έπεσαν πάνω του και του κατήγγειλαν τι έκανε ο Πασχαλάκης, όμως ο ρέφερι ήταν στον κόσμο του.

Όλη η Ελλάδα είδε τι έκανε ο Πασχαλάκης και τέτοιες ενέργειες προκαλούν βία.

Δείτε εδώ την φάση και από μια άλλη οπτική γωνία.

Διαβάστε επίσης

Γελάει όλη η Κρήτη!

Γελάει όλη η Κρήτη!

Εντελώς… τυχαία Παπάζογλου, Κουτσιανικούλης, Αραβίδης και Πλατέλλας που ήταν να ξεκινήσουν κόντρα στον ΠΑΟΚ, έμειναν στον πάγκο.

Η πρώτη του Σα!

Η πρώτη του Σα!

Ο Πορτογάλος τερματοφύλακας βρίσκεται για πρώτη φορά στην αποστολή του Ολυμπιακού.