Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η παρωδία της ...κανονικότητας Βασιλειάδη

Η παρωδία της ...κανονικότητας Βασιλειάδη
Κυριακή, 16 Σεπτεμβρίου 2018 - 08:48

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, ο οποίος παρεμβαίνει ωμά στο ποδόσφαιρο, έχει ως αγαπημένο του μότο ότι θέλει να επιβάλει την κανονικότητα και ότι τάχα συνεργάζεται με τη FIFA και την UEFA για αυστηροποίηση των κανονισμών. Τελικά, έκανε μια τρύπα στο νερό. Στην πρώτη σοβαρή υπόθεση για το ποδόσφαιρο, ο Βασιλειάδης εκτέθηκε ανεπανόρθωτα. Για τη φωτοβολίδα στη Νέα Σμύρνη ο ΠΑΟΚ τιμωρήθηκε μόνο με πρόστιμο ύψους 22.750 ευρώ.

Οι κορώνες περί κανονικότητας ισοδυναμούν με πρόκληση. Όταν τα πράγματα έχουν να κάνουν με... εξυγίανση, το άδειασμα στον Βασιλειάδη είναι θεαματικό, καθώς ο Πειθαρχικός Κώδικας δεν αυστηριοποιήθηκε. Το αντίθετο!

Με βάση προηγούμενο κανονισμό, τους 2016, ο αγώνας Πανιωνίου-ΠΑΟΚ 0-1 θα διακόπτονταν σε βάρος της ομάδας της Θεσσαλονίκης, η οποία θα μηδενίζονταν και θα της αφαιρούνταν και τρεις βαθμοί, χώρια και την τιμωρία της έδρας της! Όμως, με βάση το νέο Πειθαρχικό Κώδικα, ο ΠΑΟΚ που κλήθηκε σε απολογία για τη ρίψη φωτοβολίδας ευθείας βολής από οπαδό του κατά των οπαδών του Πανιωνίου κινδυνεύει μόνο με πρόστιμο (3.000-43.000 Ευρώ)! Αυτοί είναι οι... αυστηροί κανονισμοί, κύριε Βασιλειάδη; Επίσης, με βάση τον προηγούμενο κανονισμό, ο Παπαπέτρου (Αθηνών) θα διέκοπτε το ματς της Νέας Σμύρνης, οριστικά και χωρίς δεύτερη κουβέντα!

Γελάει ο κόσμος με την παρωδία της ...κανονικότητας του Βασιλειάδη. Το να μιλάει δεν σημαίνει, ότι γίνονται και όλα όσα λέει.

Διαβάστε επίσης

Η... αρμάδα του Λουτσέσκου

Η... αρμάδα του Λουτσέσκου

Ο πολυδιαφημισμένος ΠΑΟΚ έχει με ματς περισσότερο λιγότερες τελικές και σωστές πάσες από τον Ολυμπιακό.

Τρίτο σερί ματς αλώβητη η Μπέτις

Τρίτο σερί ματς αλώβητη η Μπέτις

Ένα μόλις γκολ έχει σημειώσει η Μπέτις μετά από τέσσερις αγωνιστικές, αλλά μετά την πρεμιέρα δεν έχει παραβιαστεί ξανά η εστία της.