Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η... αρμάδα του Λουτσέσκου

Η... αρμάδα του Λουτσέσκου
Κυριακή, 16 Σεπτεμβρίου 2018 - 09:48
Αρθρογράφος: Σπύρος Γρομητσάρης
ΣΠΥΡΟΣ ΓΡΟΜΗΤΣΑΡΗΣ

ΑΕΚ και ΠΑΟΚ έπαιξαν χθες και κέρδισαν με ευρείες νίκες που σημαίνει ότι έκαναν και πολλές τελικές. Κι όμως, ο δικέφαλος που τόσα έχουμε ακούσει / διαβάσει για τη δυναμική του, εξακολουθεί μ' ένα ματς περισσότερο να έχει 6 τελικές λιγότερες στη Super League από τον Ολυμπιακό (37 έναντι 31) που έχει ένα ματς λιγότερο. Και η ΑΕΚ που έχει επίσης ένα ματς περισσότερο, έχει 9 τελικές περισσότερες από τους ερυθρόλευκους, δηλαδή 46.

Προφανώς «κάτι» δείχνει αυτό και στην πορεία της σεζόν θα δείξει ακόμα περισσότερα. Ο δικέφαλος μάλιστα έχει και λιγότερες σωστές πάσες προς την επίθεση (191 ο Θρύλος, 188 οι ασπρόμαυροι) συγκρινόμενος με τον Ολυμπιακό αν και έχει 90+ λεπτά αγώνα περισσότερα. Ούτε η ΑΕΚ απέκτησε χθες κάποια τρομερή διαφορά, στις 214 πήγε.

Αυτά που διαβάζετε δεν είναι, απλά, νούμερα. Ποδόσφαιρο είναι και με τη βοήθειά τους κάνουμε πιο σαφή μια γενική εικόνα που έχουμε αποκτήσει όλοι μας για τους τρεις διεκδικητές του τίτλου. Αναμένουμε με ενδιαφέρον τη συνέχεια.

Διαβάστε επίσης

Έφτασε η ημέρα! (pic)

Έφτασε η ημέρα! (pic)

Ο Ολυμπιακός επιστρέφει «σπίτι» του για να αντιμετωπίσει τον Αστέρα Τρίπολης για την 3η αγωνιστική του ελληνικού πρωταθλήματος.

Ουρές... για ένα «μαγικό χαρτάκι» (pics)

Ουρές... για ένα «μαγικό χαρτάκι» (pics)

Τεράστια «δίψα» των ΓΑΥΡΩΝ για να παρακολουθήσουν από κοντά τον μεγάλο αγώνα του Ολυμπιακού κόντρα στη Μπέτις στην πρεμιέρα των ομίλων του Europa League. Από τις 10:00 το πρωί έχει ξεκινήσει η διάθεσή τους από τα εκδοτήρια.