Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πέρυσι αυτός τα «έτρωγε» στο τέλος

Πέρυσι αυτός τα «έτρωγε» στο τέλος
Δευτέρα, 17 Σεπτεμβρίου 2018 - 18:09
Αρθρογράφος: Σπύρος Γρομητσάρης
ΣΠΥΡΟΣ ΓΡΟΜΗΤΣΑΡΗΣ

Γελάει καλύτερα όποιος γελάει τελευταίος λένε και η αλήθεια είναι πως το βράδυ της Κυριακής στο «Γ.Καραϊσκάκης» το καλύτερο γέλιο το έκανε ο Νάτχο και κατ' επέκταση ο Ολυμπιακός. Με το γκολ του Ισραηλινού στο 90+2' οι ερυθρόλευκοι κέρδισαν 2-1 τον Αστέρα και διατηρήθηκαν στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Αξίζει να αναφέρουμε ότι από τα 19 επίσημα γκολ των ερυθρολεύκων φέτος σε Ελλάδα και Ευρώπη το χθεσινό του Νάτχο ήταν το 5ο που έρχεται από το 80ο λεπτό και έπειτα.

Αν σας φαίνεται ασήμαντο ξανασκεφτείτε το και θυμηθείτε πόσα κακά συνέβησαν πέρυσι στον Ολυμπιακό στο φινάλε των αγώνων του. Συνήθως τελευταίοι γελούσαν οι αντίπαλοί του και όχι ο ίδιος. Με γκολ του Λάζαρου (80') και του Μάνταλου (89') η ΑΕΚ ανέτρεψε το εις βάρος της σκορ και κέρδισε 3-2 στο ΟΑΚΑ «απολύοντας» τον Χάσι.

Στο 87' είχε ισοφαρίσει με πέναλτι ο Μουνιέ στο «Γ.Καραϊσκάκης» στο ντέρμπι με τον ΠΑΟ (1-1) ενώ στο Φάληρο και πάλι η ΑΕΚ ήταν εκείνη που γύρισε την εις βάρος της κατάσταση στο φινάλε με γκολ των Τσιγκρίνσκι (87') και Γιακουμάκη (90+4') παίρνοντας νίκη (1-2) τίτλου.

Ακόμα και στη Νέα Σμύρνη, όπου θα πάει σε μία εβδομάδα ο Ολυμπιακός για ν' αντιμετωπίσει τον Πανιώνιο, είχε δεχθεί δύο γκολ σ' ένα δίλεπτο (83', 84') από Μασούντ και Ντουρμισάι για να μετατραπεί το 1-3 σε 3-3 πριν τον λυτρώσει ο Φορτούνης στο 87' χαρίζοντας τη νίκη με 4-3. Δύο γκολ στο φινάλε του ματς είχε βάλει και ο Πάρντο με τη Σπόρτινγκ στο «Γ.Καραϊσκάκης» αλλά ήταν, επί της ουσίας, ανούσια αφού απλά έκαναν πιο... γλυκιά την ήττα από 0-3 σε 2-3.

Η μοναδική πραγματική μεγάλη χαρά στο φινάλε περυσινού αγώνα ήταν το νικητήριο (2-1) γκολ του Ρομαό (90+4') με τη Ριέκα στο Φάληρο στο ματς των play off του Champions League.

Διαβάστε επίσης

«Όλοι μαζί ενωμένοι»! (vid)

«Όλοι μαζί ενωμένοι»! (vid)

Ο κόσμος του βράδυ της Κυριακής (16/09) κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης ήταν για μια ακόμα φορά συγκλονιστικός.

Αποκάλυψη: Επιτροπή-σκάνδαλο στην ΕΠΟ!

Αποκάλυψη: Επιτροπή-σκάνδαλο στην ΕΠΟ!

Θα καταγγέλλει στον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα ανακοινώσεις των ΠΑΕ και δηλώσεις των παραγόντων κατά διαιτησίας-ΕΠΟ! Αυτά δεν γίνονται πουθενά στον κόσμο...