Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ηρεμία και πίστη στο πλάνο!

Ηρεμία και πίστη στο πλάνο!
Δευτέρα, 17 Σεπτεμβρίου 2018 - 21:12
Αρθρογράφος: Παύλος Σαχτούρης
ΠΑΥΛΟΣ ΣΑΧΤΟΥΡΗΣ

Την περασμένη σεζόν, όταν ο Ολυμπιακός δέχονταν γκολ στο γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης», οι παίκτες του έχαναν την ψυχραιμία τους. Διότι μετά το πρώτο γκολ ήταν εύκολο να σκοράρει ο αντίπαλος επιπλέον. Φέτος αυτό έχει αλλάξει!

Ο Πέδρο Μαρτίνς έχει δουλέψει και πάνω σε αυτόν τον τομέα. Να παραμένουν οι παίκτες του ήρεμοι και να μην τα… χάνουν. Πάντα ένα γκολ ρίχνει την ψυχολογία της ομάδας που το δέχεται.. Πόσω δε μάλλον όταν έχει τα ηνία του ματς και το τέρμα της ισοφάρισης έρχεται κόντρα στη ροή του ματς.

Φάνηκε και στο ματς με την Μπέρνλι στο «Γ. Καραϊσκάκης» και στο κυριακάτικο με τον Αστέρα Τρίπολης. Ο Ολυμπιακός δέχθηκε γκολ και στα δύο ματς εκεί που δεν το περίμενε κανείς. Αμφότερα ήταν ματς που έλεγχε, που ο αντίπαλος δεν είχε κάνει φάσεις. Ως το σημείο των γκολ από τους Άγγλους και τους Αρκάδες, ούτε οι μεν ούτε οι δε είχαν απειλήσει την εστία του Γιαννιώτη.

Αλλά μετά την ισοφάριση, οι «ερυθρόλευκοι» δεν έχασαν την ψυχραιμία τους. Πιστοί στο πλάνο του Πέδρο Μαρτίνς, οι παίκτες του συνέχισαν να παίζουν μπάλα, να ακολουθούν το πλάνο τους και στο τέλος δικαιώθηκαν. Έβαλαν την μπάλα κάτω, δημιούργησαν τις προϋποθέσεις και τα γκολ ήρθαν μέσα από την εφαρμογή του σχεδίου.

Διαβάστε επίσης

Η ανωτερότητα του Ολυμπιακού

Η ανωτερότητα του Ολυμπιακού

Δημιούργησε περισσότερες φάσεις κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης σε σχέση με ΠΑΟΚ και ΑΕΚ, στα δικά τους ματς με τους Αρκάδες.

Το πλάνο του Σετιέν

Το πλάνο του Σετιέν

Ο τεχνικός της Μπέτις προσανατολίζεται σε αλλαγές κόντρα στον Ολυμπιακό, σε σχέση με το ματς στη Βαλένθια.